Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEMA TU AMBICIJU

Vučić: Neću da živim u sjaju i raskoši!

Autor: Beta | 31.03.2014 - 13:02:00h | Komentara: 4

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da garantuje da će se na polovini mandata nove vlade u Srbiji živeti bolje i da će broj nezaposlenih biti drastično smanjen.

"Želim svim ljudima u Srbiji da dam garanciju da će se u našoj zemlji, već na polovini mandata nove vlade, živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih", napisao je Vučić u najnovijem Informatoru SNS-a.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

 On je naveo da će se nova vlada "svom snagom boriti protiv nezaposlenosti" i da se sprema "čitav niz zakona" koji će pomoći da se stvori bolji ambijent za investicije.
"Važno je da su građani razumeli u koliko teškoj situaciji se nalazimo i šta je potrebno da uradimo da bi nam sutra bilo bolje. Nastavićemo svoj evropski put, sarađivaćemo sa svima na Istoku, i na Zapadu, trudićemo se da privučemo investicije od naših prijatelja sa svih meridijana", rekao je Vučić.
On je poručio da će se nastaviti "žestoka borba protiv korupcije i kriminala" jer je "to zlo Srbiji onemogućavalo da se razvija i napreduje".
"U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem koji je vladao godinama, koji guši i razara ekonomiju", rekao je Vučić.
Prema njegovim rečima, niko se više neće bogatiti na račun države i građana, pred zakonom će svi biti isti - zakon će važiti za sve i neće biti nedodirljivih.
Vučić je zahvalio građanima što su u velikom broju glasali za SNS, i dali priliku da nastavi da reformiše Srbiju i da od nje stvara uređenu, modernu, sigurnu državu, u kojoj će se vrednovati rad, znanje i poštenje.
"Naš posao je da zemlju vodimo ozbiljno, odgovorno, državnički. Ali, to neće biti nimalo lako i sa nekim odlukama neće svi uvek biti zadovoljni", naveo je Vučić i dodao da njegov cilj nikada nije bio da bude bogat, da živi u sjaju i raskoši.
"Moja je želja da Srbija živi bolje, da građani imaju bolji standard, da plate i penzije budu veće, da se ljudi zaposle, da privreda radi, da se deca rađaju", rekao je Vučić i pozvao da se hrabro krene napred, u reforme za bolji život Srbije.
Na vanrednim parlamentarnim izborima SNS je osvojila 158 mandata od 250, koliko ima Skupština Srbije.
Poslednji komentari
  • vojvođanin Vreme: 31.03.2014 13:50h

    Ostavi se konačno demagogije...radi konkretno, pravi vladu i nemoj obećavati kule i gradove tek za 2 godine!

  • РАДОСЛАВ Vreme: 31.03.2014 16:52h

    Доста празих прича то слушамо већ двадесет година. Заведи ред у странци да се зна ко коси а ко воду носи. Послушај шта ти саветују патриоте није нама место са онима који су нас бомбардовали. Русија побеђује Западну политику барем то је јасно. Шиптарима поручи да имају ои своју држави Албанију и да тамо има места за све Шиптаре.

  • amer Vreme: 31.03.2014 17:44h

    nezaposlenost u srbiji je jer nove firme ne mogu da se otvaraju jer je zakon protiv poslovanja,veliki porezi i losi uslovi poslovanja u srbiji onemogucuju novim firmama da se otvore a drzavne su sve propale jer posluju sa minusom jer imaju previse zaposlenih,rukovodioci kradu i zaposleni ne primaju plate jer gubitaske firme posluju negativno i svakodnevno se zaduzuju, sve treba privatizovati i omoguciti privatnim firmama normalan rad bez ogromnih poreza i dazbina socijalisticki rezim upravljanja ekonomijom ne funkcionise u praksi

  • Драгомир Vreme: 31.03.2014 20:25h

    Море,бре,синко мој,Вучићу живео би ти али ови што си им дозволио да пређу цензус има те ти загледају сваки покрет?Срби су то!Ти си дозволио да мало се комисије преброје и тако дуплирана ДС пређе цензус?Ти им даде 'леба а онда ћеш да видиш како ,,раде,, камење?Да се манемо шале већ ради тако да те народ памти?Али има нас који те памтимо када си једном био министар.А какав си био боље да ниси био?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP