Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER IMA PAMETNIJA POSLA

Vučić: Nemam vremena da se bavim time ko je prosuo kafu

Autor: Tanjug | 22.04.2015 - 15:02:00h | Komentara: 5

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema vremena da se bavi time "da li je neko prosuo kafu ili nije" i da ne razume zašto je to u Srbiji važnija tema od sastanaka sa najznačajnijim ljudima u Evropi.

Aleksandar Vučić u Simensu u Subotici

Aleksandar Vučić u Simensu u Subotici | Foto: Tanjug/Tanja Valič

Na pitanje novinara u Subotici da prokomentariše polemiku izmedju savetnice predsednika države Stanislave Pak i potpredsednice vlade Zorane Mihajlović u vezi sa incidentom na avionu kojim je predsednik Srbije krenuo za Vatikan, Vučić je rekao da nema vremena za bacanje niti će ga ikad imati.
"Niti imam vremena niti mi je moguće da se time bavim da li je neko prosuo kafu ili nije. Toliko radim da sam zadovoljan angažmanom i marljivošću, iako rezultatima možete biti uvek zadovoljniji. Vremena za bacanje nemam niti ću ga imati nikada", rekao je Vučić.
On je rekao da ne razume zašto je to bila mnogo važnija tema nego niz sastanaka državnog vrha sa najvažnijim ljudima u Evropi.
"Očigledno da su u našoj zemlji ogovaranja i tračevi mnogo lakša i važnija tema nego ozbiljan i težak, naporan rad", rekao je Vučić.
Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković optužila je ministarku Zoranu Mihajlović za medijske napade na predsednika Republike Tomislava Nikolića nakon što se avion kojim je leteo za Vatikan vratio na aerodrom Nikola Tesla.
Ona je upitala kako je moguće da se informacija o prolivanju kafe u avionu pojavi u javnosti kad piloti ne smeju da je iznose 72 sata.
"Kome je u interesu i ko je to plasirao? Ako je informacija procurela iz Direktorata, gde je direktor kojeg je postavila ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović... Gradjanima je jasno ko stoji iza napada na predsednika Republike sa ciljem da Vlada i predsednik padnu...", rekla je Pak.
Mihajlović je ranije danas rekla da "nikada nije i nikada neće" rušiti predsednika Nikolića i premijera Aleksandara Vučića, a da o optužbama koje su joj proteklih dana upućene povodom izveštaja o razlozima vraćana "falkona 50" sa leta za Rim treba razgovarati na stranačkim organima.
Avion "falkon" kojim je Nikolić poleteo za Vatikan 17. aprila, prema zvaničnom izveštaju, vraćen je jer je pilot brišući salvetom slučajno prosutu kafu po kontrolnoj tabli, aktivirao izvlačenje predkrilaca.
Poslednji komentari
  • svetac Vreme: 22.04.2015 15:55h

    Nema vremena! Treba da smisli neku novu ''prodaju megle'', da bi se zaboravili poginuli piloti helikoptera.

  • Haha Vreme: 22.04.2015 21:34h

    Napredna kafa

  • Mitra Vreme: 22.04.2015 21:38h

    Sta sam to lose rekla,pre neki dan je sio za masinom.Posto se otvara fabrika Svarovski,pretpostavljam da treba da nanize dijamantsku ogrlicu.Ovo nije uvreda nego zapazanje.Gebelsova cenzura,zapitajte se malo?

  • MILI Vreme: 22.04.2015 21:42h

    Vučiću koliko god se naprezao sa tvojim fazonima nemam vremena, te nestižem, te kakva kafa , te i te .......... nikada koliko god hoćeš da ličiš na dr. ZORANA ĐINĐIĆA nema od toga ništa. Pa i sam ti to znaš.

  • CR7 Vreme: 23.04.2015 08:18h

    Naravno da ne treba da se bavi svakakvim budalaštinama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP