Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BRUKA U KLADOVU

Vučić nije počasni građanin zbog naprednjaka!

Autor: S. Božinović | 22.04.2015 - 13:46:00h | Komentara: 5

Danas se u Kladovu desila nezamisliva stvar, barem što se tiče politike! Bila je zakazana sednica skupštine na kojoj je premijer Aleksandar Vučić trebao da bude proglašen za počasnog građanina Kladova, ali se ona nije održala jer se nisu pojavili odbornici SNS-a!

Sednica SO Kladovo

Sednica SO Kladovo | Foto: S. Božinović

- Od 28 odbornika, na sednicu nije došlo 10 odbornika SNS-a, dva iz SDS-a, dok su dvojica odbornika bili odsutni zbog bolesti! Da je došlo 10 odbornika SNS, premijer Vučić bi od danas poneo titulu počasnog građanina – kažu odbornici.

Za sada je nejasno zbog čega SNS-ovci nisu došli da glasaju za svog vođu.
Predsednik opštine Kladovo Radovan Arežina(SPS) izjavio je da nešto ovako nikada nije doživeo u svojoj političkoj karijeri!

- Ovo shvatam kao krajnji nonsens! Prihvatam svaki oblik političke borbe, ali je ovo nečuveno! U ovom slučaju trebalo je da bude jedinstvo opozicije i vlasti, barem dok se ne dodele nagrade onima koji zaista to zaslužuju – izjavio je Arežina.

Na dnevnom redu sednice koja se nije održala, povelju zahvalnosti za nesebičnu pomoć opštini kladovo u vreme poplava, trebali su da dobiju: ministar odbrane Bratislav Gašić, Velimir Ilić, Blagoje Spaskovski, opština Bor, Predrag Marić, Zoran Drobnjak i general Milosav Simović.
Poslednji komentari
  • svetac Vreme: 22.04.2015 15:39h

    A Vulin ? A Džej ? Nije fer !!!

  • nina Vreme: 22.04.2015 19:13h

    Stvarno mi ije jasan razlog.

  • Hocu sendvic Vreme: 23.04.2015 10:22h

    Treba da dobije titulu, a covek je dva puta dolazio u Kladovo i Tekiju. Da se podsetimo samo: prvi put je dosao/sklonio se kad je bila parada ponosa i zapalio cim mu prebise burazera drugi put je dosao/sklonio se kad se vracao Seselj Pogledajte datume poseta i recite da nisam u pravu

  • dejzi Vreme: 24.04.2015 18:41h

    Šta je nečuveno to sto opozicija u Kladovu (SNS) ne zeli da dođe na skupštinsko zasedanje na kome treba Arezina Radovan da usvoji rebalans budžeta.Pa ako njega nece da podrze njegovi koalicioni partneri ( ukapirali ljudi koliku je stetu naneo SPS nasoj opstini ),zar da tu podrsku njemu daju odbornici SNS-a? Nema ovo veze sa zahvalnicom,Vučić Aleksandar je uvek dobrodosao u Kladovo i to niko ne spori a najmanje odbornici SNS-a.

  • peca Vreme: 24.04.2015 22:45h

    Ono sto je svima jasno OČIGLEDNO nije jasno predsedniku opstine u Kladovu. Dobro....evo ovako ćemo. Kvorum daju odbornici onih partija koje su u vlasti ( u ovom slucaju SPS +SDS ).Opozicija ( u ovom slucaju SNS ) NIJE ta koja treba da podrzi predsednika opštine,koji uzgred ne propusta priliku da vređa i SNS a i premijera Vučića.Naravno da je tacno da je prva tacka dnevnog reda bila rebalans budzeta...moraju nekako da se opravdaju pare ( otprilike 2 miliona ) koje su date raznoraznim agencijama iz Bora,Zajecara i Negotina koje sluze za blacenje SNS.Pa pare koje su nemilice trosene za dnevnice svojih SPS kadrova......Taj predsednik opštine u Kladovu je pokusao da se dodvori premijeru i da pokusa da svoje malverzacije sakrije iza premijerovog imena.Ali posto je on samo umislio da je politicar to mu nije proslo..........podnesi covece ostavku i idi negde ali za SVOJE pare molimo te da nasu kasu vise ne diras.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP