Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROGNOZIRA

Vučić: Ovog Vidovdana smo pobednici, dobićemo i zeleno svetlo i datum!

Autor: Tanjug | 13.06.2013 - 21:53:00h | Komentara: 6

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić smatra da će Srbija 28. juna dobiti ne samo "zeleno svetlo" nego i datum za otpočinjanje pregovora za članstvo u EU.

Ljuti lek za ljutu ranu: Aleksandar Vučić

 Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

 
Vučić je gostujući na bijeljinskoj BN TV rekao da je po prirodi skeptik, ali da očekuje da ćemo ovaj Vidovdan dočekati kao pobednici, a ne kao poraženi.
“Ne očekujem samo zeleno svetlo, očekujem i odluku i zeleno svetlo i tačan datum za otpočinjanje pregovora”, podvukao je Vučić.
On je naveo da je prošlo 10 meseci teških odluka, da se mnogo radilo i da stoga očekuje da će ovo biti prvi pobednički Vidovdan u srpskoj istoriji.
Na pitanje da li će Nemačka biti „kamen spoticanja“ Vučić je rekao da poštujemo Nemačku, da su oni rekli svoje uslove, a mi šta možemo da uradimo i šta je u skladu sa našim zakonima i da je to i urađeno.
„Nismo nešto radili pa igrali na tri table, nekoga lagali i obmanjivali -i mislim da smo podigli ugled Srbije u svetu“, rekao je Vučić.
Srbija je danas zemalja nade, a ne zemlja propasti kako je do juče izgledalo, rekao je on i naveo da ćemo biti zemlja sa kojom će svi želeti da sarađuju.
Na pitanje da li je tačno da SAD lobiraju da Srbija dobije datum, Vučić je rekao da smatra da Amerikanci dobro znaju koliki je značaj Srbije na Balkanu i koliko smo uradili.
„Oni su konačno dobili partnere...koji ne obmanjuju i ne lažu i spremni su da prime i teške udarce i svoje obaveze da ispune, ali računajući na to da će i druga strana svoje obaveze da ispuni“, rekao je Vučić, dodajući da smatra da će i ruski partneri pozdraviti dobijanje datuma.
Poslednji komentari
  • BELI ORAO Vreme: 14.06.2013 00:05h

    CEMU LI SE RADUJE OVAJ NAZADNI MINISTAR VOJNI BEOGRADSKOG PASALUKA SVOJO EKTREMNOJ I NACIONALISTICKOJ RETORICI KOJOM JE UVUKO SRPSKI NAROD U STRAHOTE I STRADANJA SA SOCIJALISTIMA I JULOM,PRODAO KOSOVO I METOHIJU SIPTARSKOM ZLIKOVCU IZ DRENICE HASIMU TACIJU I TRGOVCU SRPSKIM ORGANIM OVO STO JE ON URADIO MOGAO JE SVAKO DA URADI DA IZDA I PREDA TERITORIJU NEPRIJATELJU SRPSKI NAROD,OD DOBROVOLJCA CETNICKOG ODREDA KOD SARAJEVA DO NAJVECEG IZDAJNIKA U SRPSKOJ ISTORIJI RAZVOJNI PUT ALEKSANDRA VUCICA PREDSENIKA NAZADNE STRANKE.

  • Jasnica Vreme: 14.06.2013 00:16h

    Ako je Vucic optimista onda je to mnogo dobro.

  • LEOPOLD Vreme: 14.06.2013 01:31h

    NADAMO SE DA DOBIJAMO DATUM.ZASLUZILI SMO GA POSLE SVEGA.NAPRED VUCICU!!!

  • natica Vreme: 14.06.2013 09:00h

    Iskreno se nadamo datumu , napred gospodine Vucicu.

  • natali Vreme: 14.06.2013 15:26h

    Jedini covek kome verujemo , ako nistas drugo trudi se lavovski.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP