Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KAŽNJEN BAHATI POSLANIK NAPREDNJAKA IGOR BEČIĆ

Vučić počeo da deli crvene kartone!

Autor: | 02.12.2013 - 09:08:00h | Komentara: 18

Poslanik i funkcioner Srpske napredne stranke Igor Bečić kažnjen je u okviru stranke zbog bahatosti, a u narednim danima naprednjaci će sankcionisati sve ostale direktore, gradonačelnike koji su zlopupotrebljavali položaj, kao i one čiji rezultati nisu zadovoljavajući, potvrđeno je Našim novinama u vrhu ove stranke.

Naredio povlačenje!:  Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Miloš Perić

"Bečić je među prvima kažnjen jer je koristio službeno vozilo sa rotacijom. Aleksandar Vučić je nekoliko puta upozoravao sve stranačke funcionere da neće tolerisati upotrebu rotacije, kao i da bilo kakvo bahaćenje na funkcijama neće proći nekažnjeno. Bečić je bio među prvima koji su kažnjeni zbog toga", navodi sagovrnik.
Lider stranke je kako navode naprednjaci sa kojima je razgovarano, bio jako ljut na svog poslanika.
"Vučić je bio oštar, Bečiću je rekao da zbog blinkera neće moći da računa na napredovanje, niti će biti kandidat za bilo koju funkciju. Da ga građani nisu izabrali za poslanika, verovatno bi ostao i bez te pozicije", objašnjava izvor.
Pema njihovim rečima, na Vučićevu kritiku niko u stranci nije imao zamerke.
"Bez obzira što je Bečić kolegijalan, što je u korektnim odnosima sa svima u stranci, ipak je rotacija nešto što mu nije trebalo. Blinkeri nisu razlog zbog kojeg smo došli na vlast. Vučićeva odluka o kazni je podržana u stranci", navodi sagovornik iz vrha SNS-a i dodaje da je to istovremeno poruka svima u stranci , ali i koalicionim partnerima da se bahatost neće tolerisati.
Poslanika Bečića policija je krajem oktobra zaustavila u Novom Sadu upravo zbog blinkera Saobraćajci su tražili da skine rotaciju i preda im, što Bečić nije uradio.
Naime, on je ispoštovao jedan od zahteva policajaca, skinuo je crveno-plava svetla, ali nije želeo da ih preda policiji. Umesto toga , svetla namenjena najvećim državnim zvaničnicima spakovao je u automobil i pozvao visokog funckionera saobraćajne policije. Na insistiranje policije da preda blinkere, Bečić je zatvorio prozore na automobilu marke "škoda superb"i nastavio da telefonira. Novosadska policija potvrdila je da je Bečić zaustavljen u toku rutinske kontrole i da je nakon provere dokumenata nastavio vožnju.
Vučić je odmah nakon što je čuo za incident, rekao da je to "velika sramota"i da Bečića treba privesti. Prema zakonu, Bečiću bi mogla da bude izručena kazna od 15.000 dinara, ali Zakon o zloupotrebi zvučne ili svetosne signalizacije nisu predviđeni kazneni poeni niti zabrana upravljanja automobilom.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 02.12.2013 09:33h

    "Ја волим рад уз музику", рече Митрофан Фустић Морија, и не окренувши се за собом, тихо оде у легенду.

  • digital Vreme: 02.12.2013 09:49h

    Poruka onome ko kaže "Država - to sam JA". Prijatelju, gotov si, gotov si!

  • nina Vreme: 02.12.2013 09:53h

    o , evo ga baron minhauzen,mora da je bio premoren,pa se odmaro na nekim dalekim destinacijama gde drzi stek ! nije ga bilo danima sto je stvarno presedan!

  • istina Vreme: 02.12.2013 11:13h

    Nije ga izabrao narod vec ga je stranka stavila na spisak i dobio je prolazni broj,mislite da bi usao u parlament da je isao na svoje ime,malo sutra.E SNS sta sve dozvoljavate,pa ovaj narod nije toliko glup kao sto mislite,kako vam je dao glas,jos brze ce vam ga i uzeti,a vi se samo uzdajte u Vucica,ugasice ce se i njegova politicka sveca jer nikom u Srbiji nije gorela vecno.

  • PravdaNS Vreme: 02.12.2013 14:45h

    Mi iz Vrbasa jako dobro znamo ''lik i delo'' dotičnog Bečića. Taj je bio padavičar u osnovnoj i srednjoj školi, jedno tri puta je padao razrede. Radio je u JP Vrbas kao perač autobusa a kasnije cepao karte po busu, takozvani kondukter. Kad je ušao u SRS njegov život je počeo da se menja za 180 stepeni. Prvo se ugnezdio u Gradsku upravu, da bi kasnije dogurao čak i do Predsednika opštine. Naravno, kada su se radikali počeli raspadati, on je brže-bolje među prvima prešao u SNS. Zatim se uvukao u Narodnu skupštinu, ali ga je drmao jedan žešći kompleks a to je obrazovanje tj. neobrazovanje, pa je odlučio da kupi diplomu Ekonomskog fakulteta. Toliko o Bečiću!!! Taj je trebao već odavno da leži u zatvoru, a ne da se kao kobajagi kažnjava u stranci. I još se vozi gradom sa rotacionim svetlima?! Jao, zemljo otvori se!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP