Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČAN!

Vučić: Ponuđen papir neprihvatljiv za Srbiju

Autor: Tanjug | 21.03.2013 - 15:09:00h | Komentara: 4

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici vlade da je tokom sedme runde dijaloga u Briselu na stolu bio papir koji Srbiji nije dao ni jedan odsto šanse da ga prihvati, saznaje Tanjug iz izvora u Vladi Srbije.

Moglo je još bolje: Aleksandar Vučić

Ponuđen papir koji je neprihvatljiv za Srbju: Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

Vučić, koji je predsedavao sednicom jer je premijer Ivica Dačić na putu za Njujork, gde će učestvovati na sednici SB UN o Kosovu, je ocenio da niko osim srpske strane nije pokazao spremnost za bilo kakav ustupak.

"Vi, svi članovi Vlade, znate da jesmo i koliko jesmo posvećeni dobijanju datuma i EU integracijama. Pročitaću vam deo predloga koji smo dobili i jedino što mogu da vam kažem je da, na žalost, niko osim nas nije pokazao spremnost da napravi bilo kakav ustupak ili kompromis, što nama nije pružilo apsolutno nikakvu šansu da ponuđeno i prihvatimo", reka je Vučić ministrima.

On je naglasio da Srbija ne odustaje od evropskog puta, da će
nastaviti tim putem.

On je istovremeno izrazio nadu da će dogovor sa Prištinom biti postignut, ali i ukazao da "pred naš narod ne možemo da izadjemo praznih ruku".
"Niko od nas se u politici nije rodio, a ja lično, u njoj svakako neću ni umreti. Ne moram ovim poslom ni da se bavim, ali želim da znate da nam nisu dali ni jedan posto šanse da papir prihvatimo", zaključio je prvi potpredsednik Vlade.
Poslednji komentari
  • Ljubomir Zejak Vreme: 21.03.2013 20:23h

    "NIJEDAN PAPIR NIJE PRIHVATLJIV ZA SRBIJU?!". "Ceka nas 11 dana pakla".To je mala stvar kada uporedite da narod na Kosovu zivi citav zivot u paklu!.Vi pominjete Rambouje,nacionalne interese,znaci vrtite se u zacaranom krugu!.Laz je to sto govorite o nacionalnim interesima Srbije.Na Kosovu postoje iskljucivo interesi mafije!!.Vi dobro znate g-dine Vucicu,da je dosao kraj segacenja i obmanjivanja EU.Srbija nemoze u nedogled da odbija ponudjena resenja:Athisarijev plan,Rambouje, Eu plan i mnoge druge.Kosovski problem se mora resiti mirnim putem,kako bi zavladala stabilnost u regionu i sire.PAZNJA! Nijedan problem nemozete resiti u drzavi,jer cete naici na otpor mafije!.Vi morate da se suocite sa time i zatrazite pomoc sa strane,od EU!.

  • Pistaljka Vreme: 21.03.2013 21:28h

    Svaka cast Aleksandru Vucic na iskrenosti sto je problem postavio i nazvao svojim imenom. Dokle god Srbija ima jedinstven stav ima nade da ce se uspeti.

  • bgsrb Vreme: 22.03.2013 07:26h

    zasto ne proverite na referendumu koliko gradjana srbije je uopste za ulazak u EU

  • sasa Vreme: 24.03.2013 07:43h

    Vlada Srbije vise nesme da popusta Albancima,bila su i gora vremena za Srbiju, i teza, i krvava, pa smo se izvukliiz tog blata.Moramo biti slozni, soplidarni, daleko vise raditi, biti disciplovaniji, ovim lopovima sve oduzeti i staviti na bubanj, da se drzava nadomiri.Sve pravoslavne zemlje mogu da ocekuju agresiju od Albanaca, Grcka, Makedonija , Srbija, Crna gora, da nebi do toga doslo, treba Albancima napraviti auto put prema Jadranskom moru, a Siptari nek dobro razmisle u koje su se vrzino kolo upleli.Zaboravio sam posle Makedonaca da spomenem i Gorance koji su postennarod, ako nebude od ovog nista prestoji jedino Vojno resenje, to je krajnje zlo,pozdrav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP