Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

IZNENAĐENJE!

Vučić postavio Dinkića za svog zamenika za saradnju sa Emiratima

Autor: Blic | 25.08.2013 - 11:48:00h | Komentara: 6

Mlađan Dinkić, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije, ostaće da radi u Vladi Srbije kao zamenik predsednika Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), saznaje “Blic”.

Mlađan Dinkić

Arapi se vezali za njega: Mlađan Dinkić | Foto: FoNet

Dinkića je na tu funkciju na današnjoj sednici Vlade predložio prvi potpredsednik Aleksandar Vučić, koji će biti predsednik Komiteta.

To, međutim, ne znači da će URS ostati u Vladi, već će Dinkić biti agnažovan kao pojedinac, jer je i do sada radio na poslovima dovođenja kompanija iz UAE u Srbiji.

Kako saznajemo, Vučić je svoj predlog obrazložio time da se poslovni ljudi iz Emirata ne vezuju za funkcije, već za osobe sa kojima pregovaraju i da je zbog toga veoma važno da Dinkić ostane deo Vlade u tom segmentu.
Poslednji komentari
  • suzana Vreme: 25.08.2013 15:20h

    E moj Vucicu, sa ovim si zapecatio svoju politicku karijeru. Ko god je sa Dinkicem napravio dogovor tog je Dinkic izigrao. I u napred da znas sve sto budu uradili Emirati za to ce biti zasluzan Dinkic, a ne Vucic, i sve ce on odvesti do provalije i tamo ih gurnuti bez blama, i ostati kao zla kob ovog naroda, a verovatno smo to i zsluzili. Bravo Dinkic! Razlika izmedju njega i macke je ta sto maca ima samo tri zivota, a on je besmrtan i ne zamenljiv. Ovu Srbiju je dobio od dede i sada ce je lepo rasprodati i divno ziveti. O buducnosti ove dece nema razloga da misli, ali Vucic bi treba da misli obuducnosti svoje dece, sa Dinkicem je nema.

  • Mirko T. Vreme: 25.08.2013 16:30h

    Vucicu, bravo ! Boljeg, sposobnijeg i efikasnijeg coveka od Mladje nema, svidjalo se to nekima ili ne.

  • cana Vreme: 25.08.2013 18:47h

    uskoro mozemo da ocekujemo i sarica u vladi !

  • Pravo-pravda Vreme: 25.08.2013 23:03h

    Da li ce zavladati i kad ovom zemljom pravo i pravda? Znate li da se ne postuje Odluka Ustavnog suda iz 2012. godine br. Uz- 2666/2011 od 22. 06. 2012. godine kojom je potvrdjeno pravo vojnim penzionerima na povecanje penzija od 11,06% od 01. 01. 01. 2008. godine kada je na snagu stupio Zakon o Vojsci Srbije. Tu odluku ne postuju ni Upravni sud ni RF PiO. Preduzmite mere da se pravo i pravda zadovolje!

  • mima Vreme: 26.08.2013 06:50h

    Gospodine Mirko T. nisu zasluge gospodina Vucica sto se gospodin Dinkic vraca, vec su zasluge za Arape, oni su ga trazili da sa njim saradjuju. Oni su u njemu videli sposobnog coveka a ne politickog protivnika. Setimo se samo kada mu je bivsi radikal za Skupstinskom govornicom pokazivao odecu za zatvorenike. Da tako to ide kod nas, ako neko zna vise od tebe skloni ga odmah, ako si u mogucnosti-umesto da se trudis da svoje znanje uvecas i tako ga, makar stignes, ako ne i prestignes.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP