Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREDSEDNIK KRITIKUJE

Vučić: Radite ili letite!

Autor: Ekipa Alo! | 19.01.2013 - 00:03:00h | Komentara: 5

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić poručio je juče na sednici Glavnog odbora svojim ministrima i drugim partijskim funkcionerima da će i te kako morati da zagreju stolice ili da će biti smenjeni! Kako “Alo!” saznaje, vicepremijer i ministar odbrane je na zatvorenom delu sednice zatražio od njih maksimalnu posvećenost postavljenim ciljevima i poručio da neće tolerisati ničije izgovore za neuspeh.

Čisti i u svojim redovima: Aleksandar Vučić

Čisti i u svojim redovima: Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

- Članovi SNS-a koji su na državnim funkcijama neće se skrivati pod tepih. Ministri i drugi funkcioneri moraće da podnesu izveštaj do sledeće sednice Glavnog odbora stranke. Negde imamo dobar, a negde slab rezultat. Zamolićemo ih da budu bolji i, ako ne bude pomaka, menjaćemo tim - upozorio je pred isključenje lider naprednjaka.


Izveštaji o šestomesečnom učinku u novoj vladi ministri bi trebalo da dostave do 20. januara, a kako saznajemo, jedini se za sada zahtevu svog predsednika odazvao ministar Goran Knežević.

- Vučić ne želi da dozvoli da se ministri iz SNS-a šlepaju uz njegove rezultate i od njih zahteva odgovornost i posvećenost poslu kakvu i on pokazuje svakodnevno. To, međutim, nije slučaj sa svima. Ukoliko on može da radi po 20 sati dnevno, a žestokim obračunom s korupcijom i kriminalom u koji se upustio doveo je u opasnost i sebe i svoju porodicu, normalno je da to isto očekuje i od svojih saradnika, bar onih koji predstavljaju njegovu stranku - objašnjava izvor “Alo!” blizak vrhu stranke.

Pre glavnog odbora juče je održana i sednica Predsedništva SNS-a. Članovi naprednjaka pružili punu podršku svom lideru Aleksandru Vučiću, posebno u domenu borbe protiv korupcije i kriminala. Na ovim sastancima, zatvorenim za javnost, vrh SNS-a bavio se pretežno unutarstranačkim pitanjima, na dnevnom redu su bile i izmene Statuta, analiza političke situacije u zemlji, usvajanje pravlnika SNS-a o lokalnoj organizaciji, članstvu, redu Saveta i disciplinskom postupku, kao i imenovanja i razrešenja.
 

Na izbore ako ne ispunimo ciljeve!
- Želimo promene u Srbiji i bolji život za građane, mi nismo ti koji žele izbore po svaku cenu, ali ako dođemo u situaciju da ne možemo da sprovodimo reforme i modernizaciju Srbije, a ne verujemo da će tako biti, niti to želimo, onda ćemo onima koji svaki dan govore da su jači od nas ponuditi da to pokažu na izborima - poručio je Vučić.

Poslednji komentari
  • Ivana K Vreme: 19.01.2013 10:22h

    Tako to radi državno odgovorna stranka kao što je SNS i državno odgovoran političar kao što je Aleksandar Vučić, a ne da dopusti da ministri, kao što je to bio slučaj sa DS-om, radfe ko šta hoće.

  • Radmila Vreme: 19.01.2013 12:18h

    Mozes sve da ih smenis! Ti i Goran Knezevic ste opravdali ocekivanja, ostali su katastrofa.Ukljucujuci i energeticarku. Gde ih bre nadje? Jedino ne znam kako je Goran Knežević prošao tu bezbednosnu proveru? Ta protivzakonita formulacija zaslužuje objašnjenje!

  • Rakun Vreme: 20.01.2013 08:13h

    Bravo gospodine Vučiću, tako se to radi. Ako mislimo da opravdamo poverenje naroda koji je glasao za nas, nema druge. Ti si pogazao svojom ogromnom energijom kako se to radi. Neshvatljivo je npr. da više od pola godine EPS nije pomeren sa mrtve tačke. Kadrove žutih i crvenih još niko ne dira, EPS je i dalje u katastrofalnom gubitku, naši glasači sve više negoduju kao i naši aktivni stručni članovi. Upravni Odbor EPS je opasna kočnica za sve promene i ozdravljenje u ovoj najvažnijoj srpskoj kompaniji. Ovakvo stanje je neodrživo, smeju nam se žuti i crveni, za koga smo se mi to borili!

  • mare Vreme: 20.01.2013 10:22h

    Sto ne dodje u Leskovac Vucic pa da vidi sta njegova Srpska Napredna Stranka radi i kakvi ljudi sa uzasnom biografijom vode grad u kriminal

  • Srba Vreme: 20.01.2013 21:55h

    SNS ce ubrzo propasti samo ako nastavi da prima razne preletace koji koriste stranku radi svojih ciljeva. Vucicu svrati do Nis-a bice ti jasnije kada vidis koliko su clanova napustili stranku zbog istih!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP