Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER NA SASTANKU SA DEVENPORTOM

Vučić: Rezolucija o Srebrenici jača nacionalističke tenzije

Autor: Tanjug | 27.06.2015 - 16:04:00h | Komentara: 4

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Devenportom da predlog Velike Britanije za donošenje Rezolucije o Srebrenici u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija ni malo ne doprinosi politici pomirenja, štaviše, doprinosi jačanju nacionalističkih tenzija i razdvajanju naroda na Zapadnom Balkanu.

Aleksandar Vučić se sastao sa Majklom Devenportom

Aleksandar Vučić se sastao sa Majklom Devenportom | Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Premijer Vučić je rekao da će sav trud uložiti u politiku pomirenja, zajedničkog života i rada u regionu, kao uslova napretka Zapadnog Balkana.

Istovremeno Vučić je istakao posvećenost Vlade Srbije evropskim integracijama kao spoljnopolitičkom prioritetu.

Sagovornici su razmenili i stavove uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine u ponedeljak u Briselu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Srpski premijer je naglasio da je za Vladu Srbije važan suštinski dogovor o Zajednici srpkih opština, kao delu Briselskog sporazuma, i o telekomunikacijama, energetici i "Parku mira u Kosovskoj Mitrovici, ali da se u dijalogu prvenstveno vodi državnim interesima Republike Srbije.

Dvojica sagovornika razmotrila su i situaciju u regionu. Devenport je, povodom velikog priliva ilegalnih imigranata, kao zajedničkog problema Srbije i Evropske unije, rekao da će uskoro biti održan zajednički sastanak radi rešavanja tog problema na Zapadnom Balkanu.

Poslednji komentari
  • Vasa Vreme: 27.06.2015 20:18h

    Vučiću moramo pomoći! Moramo ga smestiti u duševnu bolnicu pre Ponedeljka da ne ide u Brisel. Mi smo human narod. Vučić je šizofreničar. Za Vučića veleizdaja države i naroda je kompromis?! Mi smo human narod. Vučić je šizofreničar. Po tom kriterijumu ga je Jovica Stanišić uz nadzor CIA davne 1992 godine:selektirao, obrađivao i navukao na kokain. Vučić ima zadatak da nas uništi! On je potpisao Briselski sporazum i otkionu Kosovo i Metohiju, IPAP sporazum sa NATO privatnim vojskom Vatikana, a sad treba da pomogne u svrgavanju Dodika i ukidanju Republike Srpske, proda TELENOR itd.,

  • Goran Vreme: 27.06.2015 20:19h

    Majkla Devenporta je pravi vladara Srbije. Vučić je njegova maska. Majkl Devenport je „multitasking“ igrač koji je sposoban da radi na više različitih poslova sa jednim ciljem totalnim uništenjem Srbije. Kriminalni karakter današnjih srpskih vlastodržaca stvaran je godinama. Majkl Devenport je Englez, čija zemlja nije u monetarnoj uniji, ni u šengenskom viznom režimu Evropske unije. Ona namerava da iz unije izađe, što pre. Ali ne i Majkl Devenport. On se priprema da novcem koje su opljačkali srpski političari, (najmanje 51. milijardu dolara) stvori na Balkanu ubilačku mafiju, koja će streljati političare u Evropi, destabilizovati pojedine države, izazivati nerede, a u Evropu, radi njenog razbijanja, dovesti Arape, i konačno, razoriti Stari kontinent.

  • duska Vreme: 27.06.2015 22:11h

    Nemoj da ides molim te!!! Boli jako sve...

  • Zokica Vreme: 27.06.2015 23:19h

    Postavljam samo jedno pitanje..na cijem platnom spisku je Faktor plus ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP