Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SMENA U FOTELJAMA

Vučić ruši Đilasa! (Anketa)

Autor: D.D. | 28.11.2012 - 09:30:00h | Komentara: 51

Lider naprednjaka i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić je od Zapada dobio odrešene ruke da na polju borbe protiv korupcije, što će on iskoristiti i za promenu gradske vlasti u Beogradu i rušenje predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa s mesta gradonačelnika.

Đilas i Mišković ratuju sa mnom - A. Vučić

Preuzeo Srbiju, na redu je Beograd: Aleksandar Vučić | Foto: Dalibor Danilović

Lista Danas piše da će udar na Đilasa i demokrate će uslediti kada se procesuiraju slučaj „bus-plus“ i krivične prijave koje je Državna revizorska institucija (DRI) podnela protiv više gradskih sekretara i direktora direkcija zbog nenamensko trošenja budžetskog novca, špiše čist pozivajući se na sagovornike iz političkih i diplomatskih krugova u Beogradu.
Naprednjaci su rešeni da promene vlast u Beogradu i već sada imaju većinu da obore DS, ali biraju pravi trenutak kako ne bi ispalo da se prekomponovanjem gradskih vlasti narušava izborna volja Beograđana i da je Đilas žrtva njihove gole ambicije, navodi list iste izvore.

Moraće da radi metla: Dragan Đilas

Na udaru naprednjaka: Dragan Đilas | Foto: Beta

List konastatuje da preko tabloidnih medija bliskih vlastima poslednjih mesec dana traje kampanja protiv gradonačelnika Beograda i novog lidera DS, koja iz dana u
dan postaje žešća i prljavija. Danas piše da je neposredni cilj da se Đilasov politički i moralni kredibilitet u javnosti što više uruši.

Poslednji komentari
  • nahod Vreme: 28.11.2012 10:59h

    Ako se bude čekalo sa rušenjem Đilasa, posle procesuiranja krivičnih prijava DRI, Đilas ima sve šanse da ostane na vlasti do sledećih izbora.

  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 28.11.2012 11:06h

    Оно тако рече Мики Ракић ?!

  • vera Vreme: 28.11.2012 11:16h

    On mator tako razvodi se i pravi decu i pljacka ovaj narod i sere mu na glavu A nasi omladinci ne mogu ni da zamisle da se ozene jer nemaju ni posla ni leba ni osnove za sa zivot u dvoje. Jos se boze moj bori za bebe. Bedni folirant.eterrUch

  • brana Vreme: 28.11.2012 11:40h

    Pa ako je gospodin Đilas toliko pošten i čist netreba da se baš toliko uzbuđuje oko pisanja raznih medija. Biće da je ono drugo u pitanju.Naprednjaci jesu rešeni i nadam se da će tako i ostati ne samo u ovom slučaju,a u ovoj zemlji ima ih dosta.Pa gospoda ako su kriva po bilo kom osnovu i treba da im se ruši i moralni i politički kredibilitet,pa neće nam valda takvi služiti za primer.

  • joca Vreme: 28.11.2012 12:46h

    pa sad su im se namestili na zicer opasno....ako vucic posle toliko kukumavcenja da su ovi lopovi..a jesu jos kakvi....ne iskoristi ovu sansu..ili nije normalan ili je s njima u poslu ili ne sme od nekog spolja...a najvise uticu ti spolja inace....jer nekome da gledas 12 god u ledja...ticis za njim..on ti stalno nabacuje da si bio u vlasti sa slobom tamo nesto vucicev zakon ovo ono...a oni celu karijeru izgradili na mrtvom djindjicu..drugo nista neznaju samo se na njega pozivaju......i sad kad ti padne sansa..a sansa je nevidjena.....jer da podsetim....tito je sklonio rankovica tako sto je izmislio da ga ovaj prisluskuje...rankovic nije tada bio jedan od bogatijih ljudi srbije..a ovaj ima toliko putera na glavi da je krempita koja hoda...vucicu...sad il nikad..........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP