Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GLASNO

Vučić: Sit sam političkih trikova! Ružiću, nisam ti ja kriv za sve!

Autor: Tanjug | 14.01.2014 - 17:40:00h | Komentara: 6

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne podržava poslednje poteze izabranog gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Krstimir Pantić, a da veoma pozitivno ocenjuje rad ministra Aleksandra Vulina.

Spremni smo da se uhvatimo u koštac s velikim, važnim slučajevima koji su imali i nemale političke konotacije: Vučić

Vučić: Ne podržavam Pantića | Foto: Nenad Đorđević


"Za ono što je radio juče Krstimir Pantić nema moju podršku, a da li ima podršku stranke to ćemo videti na stranačkim organima", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Vučić je dodao da veoma pozitivno ocenjuje rad ministra bez portfelja zaduženog za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina.

Krstimir Pantić

Krstimir Pantić | Foto: Saša Đorđević

On je tako odgovorio na pitanje kako komentariše odluku Pantića da ne potpiše izjavu o prihvatanju funkciju gradonačelnika severne Mitrovice pošto je na izborima za gradonačelnika osvojio većinu glasova.

Vučić demantovao je danas da je u ubistvu srpskih mladića u kafiću Panda u Peći 1998. godine učesvtovala britanska tajna služba MI6.

Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: FoNet Dragan Antonić

 
"Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću "Panda" u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze. Tu ima čudnih stvari i to je veoma teško da o tome danas govorim, kada budemo imali više detalja mi ćemo o njima obavestiti javnost", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.


Vučić je dodao da će krivci tog dela biti privedeni pravdi i ponovio da ono nema nikakve veze "ni sa kakvom britanskom ili bilo kojom drugom službom".


"Nećemo izlaziti ni sa kakvim detaljima dok ih ne budemo imali više i da možemo da sklopimo celu priču. Uveren sam da ćemo radom i posvećenošću i daljim otvorenim predistražnim radnjama uspeti da dodjemo do zaključka i optužnice koje će nas dovesti do daljih rezultata u tom slučaju", zaključio je Vučić.

"Ako se Ružiću ne sviđa neka ide"

Branko Ružić, ministar bez portfelja

Branko Ružić, ministar bez portfelja | Foto: Đ. Kojadinović

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je razočaran izjavom ministra bez portfelja i bivšeg potpredsednika
partizana Branka Ružića da je predsednik tog kluba Dragan Đurić nevin, istakavši da je ona skandalozna i nefer prema kolegama koji su radili na rasvetljavanju slučaja Veterinarski zavod Zemun.

Vučić je na vanrednoj konferenciji u Vladi Srbije izjavio da je sit "prevarantskih trikova" političara, koji taj slučaj pokušavaju da preokrenu na "sportsku priču".

Ružiću nudim da vrate Veterinarski zavod, koji je danas u stanju raspada, u stanje u kakvom je bio, a neki u međuvremenu nisu osiromašili, već su se obogatili, rekao je Vučić.

Kažite da je Vučić kriv za sve i da sam Ružiću kriv kad se njegovi drugovi bave kriminalom, ali imam problem da svaki put kad država radi svoj posao imate nešto protiv, rekao je Vučić.

Hoćete da me ostavite samog na poljani, rekao je Vučić i poručio Ružiću da ne sedi u Vladi, već da ide negde drugo, ako mu se ne sviđa šta ona radi.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, rekao je da je tužilaščka istraga o Đuriću tek pokrenuta i da nema podataka da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik suvlasnik Đurićeve kompanije Zekstra.

Poslednji komentari
  • марина Vreme: 14.01.2014 18:03h

    Е нека му је рекао, коначно неко ко има петљу да каже истину у очи.

  • Milan Vreme: 14.01.2014 22:10h

    Podr\avam te u svemu iako nisam članSNS-a niti ću biti. Ali kriminalu moramo stati nogom za vrat. Što se tiče komentara Ružića neodobravam,ali pojedini tvoji ministri (SNS)imaju komentara bez ikakve veze i smisla. Pre svega misim na zoranu a bogami i ovi u Skupštini.

  • dusan Vreme: 14.01.2014 23:32h

    Ruzica iz vlade a Vucic da prelomi i bude za izbore i povede jos ozbiljnije Srbiju u reforme

  • DSV Vreme: 15.01.2014 09:20h

    To sto mu je "REKAO" ,puj pik nevazi NISTA MU NEMOZE! Tako kaze koalicioni sporazum .OVO JE JOS JEDAN VUCICEV JAVNI AUTOGOL!

  • gara Vreme: 15.01.2014 12:54h

    znaci sit si sebe !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP