Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEIZVESNI PREGOVORI

Vučić veruje Dačiću!

Autor: S. V. | 29.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 4

Iako iz Brisela poručuju da žele da Aleksandar Vučić prisustvuje pregovorima Beogarda i Prištine 2. aprila, još nije sigurno da li će prvi potpredsednik vlade tamo i otići.

Neizvesni pregovori: Državni vrh sa Ketrin Ešton

Neizvesni pregovori: Državni vrh sa Ketrin Ešton | Foto: Beta

U Vučićevom kabinetu nam je rečeno da on ima poverenje u premijera Ivicu Dačića, koji se do sada sa Hašimom Tačijem sastao sedam puta.


- Dačić ima punu podršku Vučića u vezi sa pregovorima koje premijer vodi. I ima puno poverenje po tom pitanju u Dačića - rečeno nam je u kabinetu Aleksandara Vučića. Kako saznajemo, Vučićev odlazak za sada je neizvestan.

- Vučić to nije tražio ni inicirao. Na tome insistira Zapad, ali on još nije doneo konačnu odluku. Njemu su važniji rezultat pregovora i da li će nešto biti postignuto u korist Srba na Kosovu - rekli su nam u njegovom kabinetu.
Poslednji komentari
  • Boban Vreme: 29.03.2013 09:06h

    Srbijom upravlja Centralni komitet Crnoruki iz 1914 godine. Deca i unuci Čuvara revolucije KOS 1944 partizani ušli iza ruskih tenkova u Beograd. Danas je to moderno društvo VBA koje odlučuje o životu i smrti svakog pojednica, uključujući i premijera 2000-2003. Sva kvaziposlovna elita, njihovi su ljudi. U srbiji je zabranjeno pravo na rad. Svaka ljudska aktivnost, svaka proizvodnja, svki rad u Srbiji je sa minusom. U Srbiji ni jedna fabrika ne radi. Čuvara revolucije Crnoruki drže Srbiju u fundamentalizmu.

  • Toma,STARO SELO Vreme: 30.03.2013 13:50h

    Srpski politicari sada vide sta su trebali da vide pre 10 godina.Naime,zbog neznanja istorije,nemanja ni trunke postenja,lagase narod 10 godina laznim obecanjima da se oni bore za Kosovo.Umesto da posle Kumanovskog sporazuma zahtevaju dase sporazum postuje, obni su bezglavo jurnuli u nove pregovore,a evropejci ih lagali Pristini govorili jedno,Beogradu drugo,a uvek podrzavali Siptare.Onog dana kada je Srbija prihvatila pregovore sa tACIJEM, STVAR I VRAPCIMA bila jasna ODE KOSOVO IZ SRBIJE.I ova novo stara vlada usla u istu evropsku zamku kao p predghodna.Prihvatise sve sto je predhodna vlada ugovorila pa odose i dalje postavise granice na teritoriji Srbije, i zemlju podelise na dva dela.Kasno se osvestili kada sada kazu bice teski pregovfori,pa ovo nisu pregodori ovo je nametanje volje Evrope Srbiji,a kakav ce kraj biti sigurno katastrofalan po Srbiju.

  • Šljivko Vreme: 31.03.2013 03:06h

    Važno je da nam je Vlada jedinstvena, složna i da su odnosi između premijera i potpredsednika zasnovani na poverenju.

  • milina Vreme: 01.04.2013 04:25h

    I Dačić veruje Vučiću. I šta ćete bolje od toga?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP