Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROBLEMI S PRITISKOM?

Vučiću opet pozlilo, on tvrdi da je dobro

Autor: Alo/Agencije | 27.04.2015 - 13:49:00h | Komentara: 8

Vučić je jutros tokom potpisivanja memoranduma o razumevanju sa nemačkom kompanijom "Tenis" osetio slabost, iznenada je pobledeo. Nakon što je dao kratku izjavu novinarima, premijer je svojim saradnicima rekao: Ljudi, stvarno mi nije dobro! Potom je u Kolubari izjavio da je dobro i da će mu biti bolje.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Tanjug/Rade Prelić

Premijer se pred novinarima u Vladi Srbije pojavio naizgled uobičajeno raspoložen. Nakon potpisivanja memoranduma o razumevanju sa nemačkom kompanijom "Tenis" izjavio je kako je to velika velika stvar za Srbiju, budući da je namera te kompanije da proizvodi tri miliona tovnih svinja.
U jednom trenutku se, međutim, uhvatio za glavu, a zatim pobledeo. Ipak, Vučić je izdržao do kraja konferencije za novinare.
- Čim se konferencija završila zatražio je čašu vode. Nakon što je otpio par gutljaja, rekao nam je: "ljudi, stvarno mi nije dobro" - rekao je nam je izvor iz premijerovog okruženja, objavio je "Informer".

Kasnije tokom prepodneva premijer je održao svečanu sednicu Vlade u na površinskom kopu u Kolubari. Odgovarajući na pitanja novinara o zdravstvenom stanju Vučić je rekao da mu je sada dobro i da će mu biti bolje.

"Dobro mi je. Biće mi bolje", rekao je Vučić kratko novinarima u Rudarskom basenu Kolubara, nakon što je pustio u rad rotorni bager "glodar 3" i proizvodni sistem za otkrivanje jalovine.


Vučić je zahvalio novinarima na interesovanju za njegovo zdravstveno stanje.

Premijeru Vučiću pozlilo je i juče nakon sednice Vlade, zbog čega nije prisustvovao potpisivanju ugovora o izgradnji "Beograda na vodi", kao ni sednici Glavnog odbora SNS.

- Premijer hronično ima problema sa srcem i visokim krvnim pritiskom. Zbog brojnih obaveza, stanje mu se pogoršalo i lekari su mu savetovali odmor. Iako je planirao da ide u Sremsku Mitrovicu na sednicu Glavnog odbora, kao i da lično podrži potpisivanje ugovora s firmom "Igl Hils", toliko mu je bilo loše da je morao sve da otkaže - rekli su juče Vučićevi saradnici.
Poslednji komentari
  • penzioner Vreme: 27.04.2015 15:33h

    Kakav bre odmor, mora da radi bar 24 casa dnevno!

  • cvele Vreme: 27.04.2015 16:00h

    Prejeo se pa mu se povecao pritisak .Dajte mu platu ko penziju pa da vidis kako se regulise sa gladju.

  • VITEZ Vreme: 27.04.2015 17:57h

    Izigrava žrtvu, skreće pažnju na sebe kao starlete.

  • ivan Vreme: 27.04.2015 19:18h

    ljudi,kako vas nije sramota bas se vidi da mu nije dobro ,ti, Cvele, kao da se radujes sto mu je lose.I on je covek i necije dete.(srpska posla).

  • Ak Vreme: 27.04.2015 19:36h

    Premijer ima najveći oslonac u generalnom direktoru RTB Bor tzv. Sosa. On je tu gde su poplave, požari, pesme i jahanja. Njegova omiljena pesma koju peva je „Nemože mi niko ništa“. Prilikom pevanja Sosa obavezno zajaše nekog od svojih poltrona i šlihtera. Otkrio je više rudnika zlata u okolini Bora, više nego ceo svet. Zvuči nestvarno, ali to su mediji objavili zadnjih. Sada, kada stidljivo i bez pompe, svojstvene njemu, pušta novu topionicu u pogon ne zove nikoga iz Vlade ili ga oni pročitali najzad da im priča bajke, koje gluvo verovali čoveku života i smrti u Boru i šire. U svom opusu nije zaboravio ni „ljubav sa“ F-kom, kraljem bakra, kremom srpskog „biznisa“ i svim političkim velikodostojnicima zadnjih godina. Napravio je dugovanja RTB Boru više od pola milijarde evra, dobri rezultati su izostali, ako je ne verovati njegovim plasiranim neistinama. Mnogo ih je i brojčano i kapacitivno.Nova topionica nema čime šaržirati, a kreće na tenane, polako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP