Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MINISTAR U GUČI PRED LOKALNE IZBORE

Vulin na terenu osluškuje narod

Autor: Tanjug | 12.12.2014 - 14:01:00h | Komentara: 0

Ministar Aleksandar Vulin izjavio da njegov današnji dolazak u Guču "i ima i nema veze" sa lokalnim izborima zakazanim za 28. decembar u Lučanima.

Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: D. Antonić

Ne možemo prodati budućnost dece kao što su radile vlade pre nas i nećemo zadužiti zemlju zarad političke popularnosti, poručio je ministar Aleksandar Vulin.
Kako je rekao, njegov današnji dolazak u Guču "i ima i nema veze" sa lokalnim izborima zakazanim za 28. decembar u Lučanima.
- Moramo da oslušnemo narod, da budemo sa ljudima, da ih pitamo kako su, šta rade i kako žive i gde eventualno grešimo - rekao je Vulin na konferenciji za novinare u prostorijama SNS u Guči.
On je rekao da je došao da sasluša probleme žitelja ove dragačevske varošice i istakao da svaki političar treba da dođe u srce Srbije i oslušne narod i njegove probleme.
- Ne sumnjam kako će se glasati na predstojećim lokalnim izborima, budući da je na listi Aleksanadr Vučić. Srbija njemu veruje jer ova vlada radi i sprovodi promene na bolje - naveo je on.
Na pitanje kako će se rešiti problem nezaposlenosti i putne infrastrukture, ministar je rekao da ministarstvo na čijem je čelu uvodi red u sve segmente za koje je nadležno.
Govoreći o predstojećim lokalnim izborima u Lučanima, načelnik Moravičkog okruga i prvi na listi SNS Slobodan Jolović rekao je da je Pokret socijalista, čiji je Vulin lider, prepoznao politiku koju vode naprednjaci i odlučio da podrži tu listu.
- To će doprineti ostvarivanju jednog od najboljih rezultatata SNS u opštini Lučani - naveo je on i dodao da očekuje da lista SNS dobije oko 70 odsto poverenja birača.
On je najavio i dolazak ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa kojom će se razgovarati o mogucnhostima zajedničkog ulaganja u puteve prvog i drugog reda.
Rok za podnošenje izbornih lista za lokalne izbore u Lučanima ističe noćas, a do sada pored SNS, liste su predali i koalicija SPS-JS, NS, Dveri i Grupa građana "Jedan tim".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP