Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MINISTAR RADA

Vulin: Nikolić da se konsultuje sa premijerom u vezi sa platformom o Kosovu

Autor: Tanjug | 08.06.2015 - 09:07:00h | Komentara: 0

Ministar rada Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Tomislav Nikolić o platformi o Kosovu prvo trebalo da se konsultuje sa premijerom Aleksandrom Vučićam, jer svaka platforma koja se tiče državne politike treba da bude usaglešena.

Sve ćemo ispitati: Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: Emil Čonkić

Vulin je za današnji "Kurir" rekao da nije video Nikolićevu platformu o Kosovu, ali da je predsednik Srbije trebao da se konsultuje ne sa Vladom, već sa premijerom.


 - Predsednik ima pravo na svoje mišljenje. Da li će taj stav podržati Vlada, Skupština, to je drugo pitanje - rekao je Vulin, koji ne veruje da postoji razdor između predsednika i premijera.

Na konstataciju da Vučić nije isključio mogućnst održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, Vulin je ocenio da bi vanredni izbori bili "sasvim nepotrebni, osim ukoliko neko želi da naša koalicija ima još više poslanika u parlamentu".

Na navode da lider DS Bojan Pajtić kaže da održavanje izbora u Srbiji zavisi od Tonija Blera, Vulin ističe da je zanimljivo da to kaže čovek čija je stranka ukinula presudu za ratni zločin iz vremena NATO bombarovanja i da Blera pripisuje vlasti u Srbiji.

 - Na Pajtićevu žalost, danas u Srbiji odluke donose oni koje je narod izabrao, a ne, kao u njegovo vreme, svaki ambasador. Osim iskrene mržnje prema Vučiću, Pajtić nema šta da kaže - rekao je Vulin.

  -Pajtić uvek ima priliku da pita građane Vojvodine šta misle o njemu, ali već dve godine beži od pitanja, jer zna da će odgovor biti ponižavajući za njega i ostatak DS koji predvodi - rekao je Vulin.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP