Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

UPLAŠEN!

Vulin: Strahujem za Vučićev život!

Autor: Kurir | 06.10.2014 - 08:10:00h | Komentara: 13

- Mnogima ne odgovara da Srbija ima premijera koji ima veliku podršku u narodu, te se zato sa Vučićem obračunavaju napadima na njegovu porodicu - rekao je ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja.

 Aleksandar Vulin / Foto: RAS Oliver Bunić

Aleksandar Vulin / Foto: RAS Oliver Bunić

Plašim se za bezbednost premijera, a brutalan napad na njegovog brata me nije iznenadio, jer je tome prethodila višemesečna kampanja protiv cele porodice predsednika vlade, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksanad Vulin.

- Mnogima ne odgovara da Srbija ima premijera koji ima veliku podršku u narodu, te se zato sa Vučićem obračunavaju napadima na njegovu porodicu – rekao je Vulin, navodeći da se pokazalo da je nositi prezime Vučić možda najopasnija stvar u Srbiji.

Premlaćivanje Vučića i Malog

Premlaćivanje Vučića i Malog

On kaže da je nekoliko puta u proteklih pola godine upozorio da će se napadi na premijera i njegovu porodicu intenzivirati i nastaviti.

Na pitanje da li je premijer bezbedean, Vulin je odgovorio:


- Ovo je država i on mora da bude bezbedan. Govorim o kontinuitetu napada na njega i njegovu porodicu. Posebno me plaši muk takozvane relevantne javnosti. Ništa nismo čuli od OEBS-a, nikako da se Dunja Mijatović oglasi…Očekujem stav svih onih koji su se oglašavali o svemu drugom u Srbiji.

Poslednji komentari
  • mili Vreme: 06.10.2014 08:29h

    Sta se Vulinu slihtas tebi nekog zao A sta su ti isti na celu sa Tomislavom Nikolicem govorili na javnim tribinama o Zoranu DJindjicu.pa ih niko ( od drzavnih organa ) ni saslusao nije .

  • Dejan Vreme: 06.10.2014 11:05h

    Ne lupetaj prijatelju!!!

  • milan Vreme: 06.10.2014 11:21h

    Kako te vulin nije sramota,probaj bar jednom istinu da izgovoris!?Da je pravde u ovoj drzavi,ti i tvoji koalicioni kompanjoni,ste posle 5 oktobra trebali dobiti dozivotnu zabranu bavljenja politikom!!

  • Snow Vreme: 06.10.2014 11:28h

    Slimy Vulin se toliko ulizuje ,da je to postalo stvarno jadno,toliko ljigavo,rekla bih. Kada je Djindjicu zivot stvarno bio ugrozen, Nikolic i Vucicc su to karakterisali skretanjem paznje na sebe i sprdalisu se sa istim-aman ,pa nisu ovde bas svi toliko glupi i nepismeni ,kult licnosti ponovo na sceni ?

  • Драгомир Vreme: 06.10.2014 11:55h

    Човек у црноме!Зашта он има да жали када му је увек било лепо!Обичан млатиоц празне сламе!СТРАХУЈЕ ЗА ВУЧИЋЕВ ЖИВОТ?Ма није ваљда?Па и сваки џепарош зна да било шта уради биће наватан!Када је убијен Ђинђић одмах се знало ко је то урадио и организовао.Одмах!И шта се тим јадницима десило?Деценије затвора.Ко год покуша да ,,огребе,, а не дај боже Вучића јер се свуда креће биће СИГУРНО ухваћен.Има,бре,безброј цинкароша да би и рођеног брата издали.ВУЧИЋ НЕКА РАДИ СВОЈ ПОСАО И НЕКА НЕ БРИНЕ?Ако смањи селективно пензије ће се питамо на ВАНРЕДНИМ изборима!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP