Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BOJAN PAJTIĆ OTKRIVA DA JEDE VIŠE I OD ČAKA NORISA

Za užinu smažem 20 kila čvaraka!

Autor: Maja Keranović | 24.12.2014 - 15:00:00h | Komentara: 3

Samo Srpskoj naprednoj stranci možemo da zahvalimo što su na videlo izašli manje poznati detalji iz života lidera DS-a Bojana Pajtića. Naime, ispostavilo se da predsednik demokrata i vojvođanske vlade obožava čvarke, i to do te mere da je u stanju da za jedan dan smaže čitavih dvadesetak kilograma, što ga čini većom facom i od samog Čaka Norisa!

Bojan Pajtić

Ma, gde mu samo stane, vidi kako je mršav!

SNS tvrdi da je lider
DS-a za jedan dan
potrošio 350 evra na
čvarke koje je sam pojeo

Tako bar tvrdi SNS (ovo za čvarke, ne za Norisa), koji je zvanično saopštio da Pajtić voli da ne radi ništa, ali „voli da jede čvarke“. Potpredsednik IO vladajuće stranke Luka Petrović tvrdi da su građani Mionice bili svedoci „kad je Bojan Pajtić u nedelju pojeo čvarke u vrednosti od 350 evra, a za pokrajinsku vladu spakovao iste u vrednosti od 3.470 evra“.


Mi smo, dakle, prostom računicom, uzimajući da kilo čvaraka košta u proseku oko 2.000 dinara, izračunali da je Pajtić, poput pravog natčoveka, uspeo da pojede nešto više od 20 kila topljene masti. Na naše pitanje gde mu samo stadoše toliki čvarci i nije li mu malo muka, lider demokrata krajnje „ozbiljno“ odgovora:

- Možda vi ne znate, ali svaki Vojvođanin može da pojede 20 kila čvaraka za užinu. To se kod nas uči još u detinjstvu. Evo i sad, dok vam odgovaram, grickam tri kile čvaraka!

Uf, svaka čast na apetitu, nego pitamo se i kako je uspeo pokrajinskoj vladi da ponese čvarke vredne 3.470 evra, što će reći nekih 212.000 kila, i to lično!

Luka Petrović

Potpredsednik IO SNS Luka Petrović

- Sad kad su me naprednjaci raskrinkali, moram da vam odam tajnu - svaki automobil u Vojvodini ima specijalni odeljak u gepeku u koji stane bar 200 kila čvaraka, dva veća gronika, pet tegli turšije, štrudla s makom i mlako pivo. Da se malo usput prezalogaji - tvrdi Pajtić, kojem je očigledno omiljena ona Balaševićeva „Al‘ se nekad dobro jelo, baš“.

- Osim toga - nastavlja „raskrinkani“ demokrata - Mi smo u Vojvodini svašta preturi preko glave. Valja nama preživeti ove reforme i ovakve reformatore… Zato spremamo zemunice i pravimo zalihe šunke, slanine i čvaraka za crne dane. A spremili smo i kuke i motike - šaljivo zaključuje predsednik DS-a, a nama ostaje samo da vidimo ima li u SNS-u nekoga ko bi Pajtiću mogao da izađe na crtu!
Poslednji komentari
  • mili Vreme: 24.12.2014 17:00h

    Ocemu vi pricate i pisete kako mozete da pisete ovakve gluposti.SRAMOTA

  • ...i Đura će ti oprostiti što te tukao... Vreme: 24.12.2014 18:46h

    Prvo: kilo čvaraka košta 900-1000 din.(uzgred toliko su masni da mi daju džabe ne bih ih uzeo, a i ja ih volim i sam ih spremim sebi na svij način.) Drugo: Da pojede 20 kg čvaraka dnevno , pa znate li vi koliko je to!? Posle prvog kilograma bi se PR....RAO. Jednom rečju FOLIRANT kako u politici, tako se folira i na ovaj način tj u ŽDERANJU ČVARAKA.

  • ftuh Vreme: 25.12.2014 04:20h

    HAHAHAHA tabak zena (tabakovic jorgovanka) sigurno zna koliko kostaju cvarci... A pojma nema koliko kosta 1 evro i koliko ce tek da kosta HAHAHAHAHAH

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP