Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZAHUKTAVANJE

Živković: DS i LDP se trkaju da budu Vučićeve pudlice!

Autor: Beta | 13.11.2013 - 20:30:00h | Komentara: 5

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da ne postoji šansa za okupljanje opozicije u Srbiji, jer, kako je ocenio, opozicija u Srbiji trenutno i ne postoji.

"Demokratska stranka i Liberalno-demokratska partija se, umesto opozicionog delovanja, utrkuju da budu nova politička pudlica Aleksandru Vučiću. Imamo partije vlasti i partije koje su smenjene s vlasti, a koje bi rado ušle u protivprirodni blud sa vlastima", rekao je Živković za Radio-televiziju Vojvodine. 

Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: FoNet

 Prema njegovim rečima, umesto organizovane opozicije, postoje "političke sponzoruše koje traže novog zaštitnika, sad u Aleksandru Vučiću". 
Dodao je da zbog svega toga ne vidi nijednog opozicionog lidera s kojim bi njegova stranka mogla da sarađuje. 
"Nije se desilo ništa ni u borbi protiv kriminala, ništa od Vučićevih obećanja, od one krađe izbornih listića do skidanja rotacije... Šta su uradili? Jedina velika promena kod Vučića je ta što je ukapirao da nacionalizam nema veze. I sad treba da navijam za njega zbog toga?", kazao je Živković. 
On je aktuelnu vlast optužio i za enormno zaduživanje Srbije, navodeći da je javni dug zemlje za deset milijardi veći nego pre godinu dana, ali i za udaljavnje od EU. 
"Mi gledamo tri nedelje ruske jeseni u Srbiji, a predsednik Nikolić podnosi izveštaje ruskom predsedniku kao mlađi referent u nekadašnjem KGB-u... Uz to, niko sem nas nije poklonio Rusiji svoju nacionalnu naftnu kompaniju", kazao je Živković.
Poslednji komentari
  • de deks Vreme: 13.11.2013 22:00h

    A cija ste vi bili pudlica gospon Zivkovic?

  • jocaaa Vreme: 14.11.2013 00:12h

    u pravu je zivkovic..al nije bio nista boli...borba protiv kriminala je kao i zadnji 50 god...sklanjaju se jedni da bi drugi ugrabili vise...ap i mafija se ubija svaki dan..to je to isto..a ovo sto kaze za to utrkivanje..to me podsetilo na agatona i ozaloscenu porodicu..svi ce kao da pljunu advokata a na kraju mu se nude da im bude kao zet....e to je to isto..svi pljuvase vucica a sad svi potrcase...nemaju vise gde...

  • Dragan Vreme: 14.11.2013 00:18h

    Trenutno jedina opzocija u Srbiji.Bravo Zivkovicu !!!

  • banat1 Vreme: 14.11.2013 11:37h

    Pa svi bi sada sa SNS svesni svog politickog rejtinga ali naprednjaci su ti koji biraju bez obzira koliko im se nudile stranke u rasulu..

  • laki Vreme: 17.11.2013 14:06h

    žiko a čije si ti pare trošio a mesto ti ti je u bajbukani za onih 500 hiljada evra i ostali keš što si dobio a neznam zašto šta si uradio za srbiju sem za svoj džep

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP