Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

IZNEO SVOJE MIŠLJENJE

ŽIVKOVIĆ: Putinova poseta ne donosi ništa dobro!

Autor: Tanjug | 03.10.2014 - 14:20:00h | Komentara: 7

Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da Srbije treba da sarađuje sa svima u svetu i da nema dileme da li treba da bude domaćin moćnom ruskom lideru Vladimiru Putinu, ali je naveo da trenutak posete nije najbolji.

Još pamti  Nadu Obradović:  Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: Boško Karanović

– Bitan je trenutak u kome se ta poseta dešava, sada imamo praktično ratno stanje. EU čiji mi želimo da postanemo član za stanje u Ukrajini optužuje Putina i Rusiju, i u toj situaciji ova poseta je opredeljivanje Srbije između dve zaraćene strane, rekao je Žviković novinarima u Skupštini Srbije.

Sa te strane, kako je rekao, ta poseta ne donosi ništa dobro Srbiji.

Živković je prokomentarisao i datum posete i održavanja parade povodom Dana oslobođenja Beograda, rekavši da se umesto 20.oktobra to dešava 16.oktobra „jer je Putin imao nešto malo vremena u Beogradu između dva leta“

Poslednji komentari
  • Dr. Vreme: 03.10.2014 17:01h

    Mozda Putninova posta nije dobro ali ce doneti Srbiji mnogo, mnogo manje zla u odnosu na tebe, jer ste je ti i tvoji ,,pajtasi,, doveli do dna.

  • Ekolog Vreme: 03.10.2014 18:47h

    Mislim da gospodin Zivkovic nije upravu, tj.da su njegove reci besmislene. Tradicionalno dobre odnose sa Rusijom nam daju za pravo da predsednik Rusije gospodin Vladimir Putin bude nas pocasni gost. I da je poseta Putina samo nastavak veoma dobrih odnosa sa Rusijom.

  • Milojica Vreme: 03.10.2014 19:46h

    Rusija bi u bliskoj buducnosti mogla da postane, pored EU, najvazniji partner Srbije. Zbog finansijske stabilnosti ove drzave Srbija mora da na jos veci stepen podigne saradnju sa ovom drzavom koja je uzgred clanica organizacije G8. Vlada i premijer ce dolaskom Putina potvrditi svoju ozbiljnost i diplomatsku supremaciju u odnosu na sve zemlje Balkana.

  • VladimirMilankovic Vreme: 03.10.2014 20:13h

    Господо из опозиције научите већ једном историјску лекцију. Србији је подједнако важан како Запад тако и Исток. Ваша политика је превазиђена и била је само усмерена на један колосек. Овако ће Србија имати двоструку корист, веће тржиште где може да понуди своје производе и већу могућност да заради.

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 03.10.2014 21:08h

    Kerempuh ima misljenje.kome je jos talo sta ti mislis ceo zivot ti je prosao kako gde sta maznuti, ni carape na tebi nisu posteno zaradjene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP