Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEVENA ADŽEMOVIĆ ZA ALO! O TOME ZAŠTO JE ODUSTALA OD POSLANIČKOG MANDATA

Znam koliko vredim, dosta mi je politike!

Autor: Ivana Kljajić | 07.02.2014 - 08:08:00h | Komentara: 9

Bivša modelsica Nevena Adžemović rešila je da se, posle godinu i po poslaničkog staža, zauvek skloni, ne samo iz parlamenta, već i iz srpske politike! Ona u intervjuu za „Alo!“ objašnjava zašto je svojevoljno odustala od još jednog poslaničkog mandata koji joj je ponudila Nova Srbija i otkriva da se prepušta novom izazovu u novinarstvu.

Nevena Adžemović

Nevena Adžemović | Foto: Rajko Ristić

- Izlazim iz politike, ali sa dobrim iskustvom. Nije mi prijala ta prljava kampanja i sve ono što se objavljivalo o meni bukvalno otkada sam kročila u Skupštinu Srbije. Jednostavno sam shvatila da politika nije za mene. Nisam mogla više.


Jesu li vas iz politike oterali zlobnici koji su videli samo atraktivnu ženu i ništa više?
- Žao mi je što je ispalo da su oni pobedili. Znam da parlamentu treba što više žena, ali ja sam odlučila da to ipak prepustim iskusnijim koleginicama.

Kako vam sad izgleda svet politike kada ste ga upoznali i iznutra?
- Kolege su mi bile velika podrška. Zaista su se svi trudili da se osećam dobro u tom novom poslu. Međutim, prljava kampanja je bila nemilosrdna. Nisam mogla da se pokažem u pravom svetlu. Ušla sam u sve to da pokažem šta znam i koliko vredim, ali, eto, nisam uspela. Niko nije mogao da vidi moje kvalitete, jer je sve u vezi sa mnom prikazivano u negativnom kontekstu. Nisam dobila svojih pet minuta i to je sve.

Posle grupe „Models“ i Skupštine, šta je sledeće čemu ćete se posvetiti?
- Imam veoma primamljivu ponudu da budem urednik u jednim novim novinama. To mi se čini kao odličan izazov i baš sam se zagrejala za urednički poziv. Razmišljala sam i da pokrenem sopstveni biznis, ali videćemo.

Oštro protiv zračenja!


Ulazak Nevene Adžemović u parlament bio je prava senzacija, pre svega zbog imidža koji je stekla kao oskudno obučena pevačica i plesačica u grupi „Models“. Međutim, seksi krpice zamenila je poslovno-elegantnim komadima i predstavila se kao jedna od najukusnije obučenih političarki u Srbiji. Prvo je kritikovana da samo krasi poslanički klub Nove Srbije, a kada je progovorila za govornicom, postala je predmet podsmeha. Ostalo je zabeleženo da je njeno jedino obraćanje u skupštinskoj sali bilo posvećeno štetnosti antena za mobilnu telefoniju.
- Da li je antena opasna po zdravlje ljudi, a pre svega dece koji sve fakulteti na objektima imaju montirane antene? Želim da čujemo mišljenje nadležnih koliko su one opasne po zdravlje onih koji žive i rade u njihovoj blizini. Očekujem odgovor ministra prosvete Žarko Obradovića i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića - oštra je tada bila poslanica Velimira Ilića.

Poslednji komentari
  • Zlaja Vreme: 07.02.2014 07:55h

    Znamo i mi, zato idi široko ti polje!

  • Daca Vreme: 07.02.2014 08:49h

    Jadne li su te novine gde će TI biti urednik. Strašno!!!

  • momazver Vreme: 07.02.2014 09:42h

    Lepoto...izvini..al izem ti te nove novine u kojima ces ti biti urednica. Novinarstvo je zanat,bez obzira na sve fakultete i pocinje se od donosenja kafe i bureka /pravim/ urednicima,pa onda izvestaja sa pijace i td. Ovako savetujem ti/bez zlobe-majke mi/ cuti,samo se slikaj za te novine/lepa si i zrela zena/ i uredjuj vlastitu kucu sa Adzemom i podmlatkom,da nebi oprt nesto lose odatle postalo *glavna* vest u novinama i ti stvarno,urednica,ali samo tog dogadjaja.Vodi ljubav,a ne isprazni tracerski rat.Sve najbolje.

  • Neša Vreme: 07.02.2014 10:17h

    Ne znam da li je smešnija "poslanica" ili ova "novinarka" !

  • Batica Vreme: 07.02.2014 11:56h

    Samo kupi jaču boju veša i spremi se sada će ponovo Sajam automobila u Beogradu.Tu si najbolja veruj mi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP