Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BRAČNI, ALI I KOALICIONI PARTNERI

Zoka voli jednog, a Kemiš drugog Acu

Autor: M. K. - M. D. | 08.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Iako se za pevačicu Zoricu Brunclik pričalo da je veliki simpatizer naprednjaka, ispostavilo se da ona zapravo mnogo više voli drugog Aleksandra, ne Vučića već Vulina. Za razliku od svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je član Glavnog odbora partije premijera Srbije, Brunclikova je članica predsedništva Vulinove stranke, što se navodi na sajtu Pokreta socijalista.

Bračni, ali i koalicioni  partneri

Bračni, ali i koalicioni partneri | Foto: Miloš Perić

Ovaj bračni par nije nam odgovorio na pitanja koja smo, kako su i tražili, poslali imejlom, i to pre više od deset dana, a pretpostavljamo da su obaveze koje imaju, jedini razlog za to. Nijedan drugi razlog ne bi trebalo da bude prepreka da nam odgovore, jer njihove visoke pozicije u strankama, ukazuju da niti kriju niti se stide svog političkog opredeljenja.

Tako smo ostali uskraćeni, između ostalog, i na odgovor otkud to da ovaj, inače, skladan bračni par, nije u istoj stranci, ali i zašto su njihov izbor SNS i PS. Međutim, kad je reč o političkom angažovanju Brunclikove u Pokretu socijalista, to toliko i ne čudi, jer su Vulin i Zorica stari partijski drugovi još iz Jugoslovenske levice Mirjane Marković. Ono što je sigruno jeste da Zorica i Kemiš nemaju političkih razmirica jer su stranke čiji su istaknuti članovi, u najtešnjoj koaliciji. Ali ostali smo uskraćeni za odgovor šta ukoliko se, kojim čudom desi, da Vulin jednog dana reši da više ne bude u ljubavi sa Vučićem...
Poslednji komentari
  • Tara Vreme: 08.12.2014 08:02h

    Interesantno, često nešto volite političare?! Suština je nešto drugo, ne volitie vi ni jednog A, vi volite nešto što se drugačije zove ... pogodite ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP