Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VANREDNO OBRAĆANJE MINISTARKE JAVNOSTI

Zorana Mihajlović: Građani, izvinite!

Autor: Alo/Agencije | 17.01.2015 - 12:53:00h | Komentara: 12

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izvinila se danas građanima zato što je stvorena slika da se funkcioneri te stranke mnogo više bave sobom, nego svakodnevnim problemima. Ona je objasnila i promenu odluke Vlade o imenovanju direktora Železnica Srbije.

Vučića za  premijera:  Zorana  Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Nenad Đorđević

- Želim da se izvinim građanima koji su možda pomislili da je bavljenje nama samima važnije od onoga zbog čega mi jesmo ovde, a ovde smo zbog boljeg života građana. Juče je na to stavljena tačka - rekla je potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukuture Zorana Mihajlović.
Ona je novinarima u Vladi Srbije rekla da se juče na sednici Glavnog odbora SNS "razgovaralo o svemu, analiziralo i preispitivalo".
- Kada ste član SNS morate da se preispitujete i ja sam se preispitivala...Samo što imamo hrabrosti i smelosti da to kažemo i javno o tome pričamo - rekla je ona. Mihajlović je ocenila da premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić ima poverenje u nju, kao što i ona ima u njega.

Mihajlović je izjavila i da je Vlada Srbije odustala od predloga Zdravka Jokića za generalnog direktora "Železnica Srbije", pošto je nekompetentan za tu funkciju.

Ona je kazala da su stigle informacije o investicionom kreditu koje je Jokić uzeo za svoju firmu i da je na osnovu tih podataka odlučeno da se umesto njega za direktora Železnica predloži Miroslav Stojčić.

- Iako ne duguje državi, smatrali smo da nije dovoljno kompetentan da vodi Železnice i smatrali smo da je mnogo bolje da takavog kandidata povučemo pa makar i u poslednji čas, nego da takvog kandidata branimo - rekla je Mihajlović novinarima u Vladi Srbije.

Dodala je da se po tome ova Vlada razlikuje od svih prethodnih, jer bi one "verovatno branile neodbranivo".

Vlada Srbije je na današnjoj sednici odlučila da Skupštini društva Železnice Srbije predloži da za generalnog direktora izabere Miroslava Stojčića, iako je juče predložila Jokića.

Poslednji komentari
  • DS22 Vreme: 17.01.2015 14:51h

    U mnogo mi znaci tvoje izvinjenje! Sjasi ti sa naslovnih strana jer vise je nego degutantno sebe nazivati "lepoticom" a bez PUDERA hmmmm !

  • Nina Vulovic Vreme: 17.01.2015 15:18h

    Utisak da premijer ima poverenja u ministarku govore i cinjenice da je potpredsednica stranke a i na celu je veoma vaznog ministarstva.

  • Ana Zakic Vreme: 17.01.2015 15:40h

    Izmedju ostalog jucerasnja poruka premijera njegovim najblizim saradnicima jeste da jedinstvo kucu gradi a nesloga razgradjuje kao i da bahatost nece biti tolerisana, a to je dobra poruka svima.

  • bube Vreme: 17.01.2015 16:42h

    Samo se Vi javljate, prestanite vec jednom i pocnite da radite! Kako li Vas trpe ljudi iz Vaseg okruzenja!

  • Драгомир Vreme: 17.01.2015 18:25h

    Драга господо ,,КОМЕНТАРА 0,, значи опет сте вратили пијана слова?Али када видим да ,,коментатори,, пишу енглеском азбуком иако постоји српска ћирилица и латиница е,вала, ... добро да се не изражавам!А да не пишем да сте ви једини који јавно ЗАБРАЊУЈЕТЕ различита мишљења?Па му га дође више забрањених коментара него одобрених?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP