Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

OBJAVLJUJEMO VAŠE NAJLEPŠE LJUBAVNE PRIČE

Afera „jakna“!

Autor: Ana Pavlović | 06.07.2014 - 09:02:00h | Komentara: 1

Neko je jednom rekao da sve neobične ljubavi počinju na običan način. Mislila sam da će tako biti i te večeri u kafiću, kada se pravo s ulaznih vrata simpatičan, visok, crnokos momak uputio ka meni.

Ljubav

Ljubav | Foto: Shutterstock

„Izvini, da li mogu nešto da te pitam?“, obratio mi se. „Naravno“, odgovorila sam i nasmešila se drugaricama, u stilu - vidite kako još ima hrabrih, pravih, muškaraca koji prilaze devojkama, umesto da ih satima odmeravaju - dok su me one znatiželjno posmatrale.


„Je l‘ mogu da ostavim jaknu?“ Ja - u šoku, pomeram se, shvativši u trenutku da zaklanjam put do čiviluka, dok drugarice umiru od smeha, i naravno afera „jakna“ bila je tema cele večeri!

Sledeće nedelje na proslavi rođendana u istom kafiću s leđa čujem poznati glas: „Izvini, da te pitam nešto.“ Drugarice napregnuto očekuju rasplet, šta će sad reći, ko je on, ipak mi dvaput zaredom prilazi, koja je fora u pitanju, a onda čujem pitanje, gledajući u oči koje me ne prepoznaju: „Je l‘ mogu da ostavim jaknu za vaš sto?“ Celo društvo puca od smeha, nikome nije jasno zašto sam baš ja meta šale i o čemu se tu radi, dečko ostavlja jaknu, čudeći se šta je tu smešno, a ja cele večeri slušam pošalice na svoj račun od strane mojih prijatelja - da pričuvam i njihove jakne, jer kod mene su najsigurnije.

Suvišno je reći da me nisu ostavili na miru ni narednih dana, a vrhunac je bio sledećeg vikenda u klubu kada sam videla „gospodina Jaknu“ kako ide ka našem stolu, sa namerom da mi se obrati. Ovoga puta sam ga preduhitrila, pukao mi je film zbog te šale, čija sam meta bez razloga, i brecnula sam se: „Je l‘ hoćeš da ostaviš jaknu?“ Zbunjeno me je pogledao kao da me vidi prvi put u životu i skroz naivno rekao: „Da, kako si znala?“, rekao je, na šta sam odgovorila: „Pa već treći put mi prilaziš s jaknom!“

Vidim nevericu na njegovom licu kao da sam ja ta koja se šali sa njim, a ne on sa mnom. Zatečen je i ne zna šta da mi kaže, osim da se izvinjava jer ne pamti likove, nastavljamo priču, a celo društvo puca od smeha i eto raspleta afere „jakna“.

I sada, nakon četiri godine naše veze, i dalje se nasmejem kada nam se neko kog znamo iz viđenja javi u prolazu dok šetamo, a moj momak me svaki put (u jakni koju sam mu poklonila za prvu godišnjicu veze, kakva simbolika), i ne sačekavši da se taj neko udalji nego nas po pravilu čuje, priupita: „Ko je ovo?“

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!


Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu. Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj (JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Poslednji komentari
  • cvetanka Vreme: 07.07.2014 01:47h

    prekrasni ste ,hvala lepo !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP