Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SLAVILI SE ROĐENDANI

"Alo!" ispunio sve rođendanske želje mališanima rođenim na isti dan kao i naše novine!

Autor: J. Jokanović jelena.jokanovic@alo.rs | 09.11.2014 - 14:21:00h | Komentara: 0

Dnevni list “Alo!” 15. oktobra proslavio je sedam godina od izlaska prvog broja. Svi znamo da je baš sedmi rođendan posebno važan, jer se tada polazi u školu, stiču se novi drugari, pa smo se dosetili kako da na najlepši mogući način proslavimo taj dan.

Sedam  vršnjaka  našeg lista  nagradili smo  sa po 15.000  dinara

Sedam vršnjaka našeg lista nagradili smo sa po 15.000 dinara

Tako što smo deo našeg slavljeničkog kolača podelili sa sedam mališana koji su istog dana kad i “Alo!” napunili sedam godina. Sedam vršnjaka našeg lista, širom Srbije, nagradili smo sa po 15.000 dinara kako bi oni mogli da na proslavu najradosnijeg dana pozovu sve drugare i da mame i tate budu u mogućnosti da im ispune sve rođendanske želje. Neki su rođendan slavili ranije, neki kasnije, a sve kako bi, kao što smo obećali, i “Alo!” prisustovavao njihovom slavlju. Ipak, svi još uvek nose utiske sa rođendanskih žurki koje su prema njihovim, i rečima njihovih roditelja bile najbolje do sad. Evo kako su ovi mali rođendanci proslavili svoj sedmi rođendan.

Dve torte za deliju

Dušan Stojanović Beograd

Dušan Stojanović Beograd

Vršnjak našeg lista, Dušan Stojanović iz Beograda rođendan je slavio dva dana kako bi mogao da pozove veliki broj gostiju. Prvi dan je bio rezervisan za mnogobrojnu porodicu, a drugi za najbolje drugare iz vrtića i drugare iz škole. Slavljenička žurka je protekla u najboljem raspoloženju, deca su se zabavljala, igrala, bilo je i crtanja po licu. Mama je po želji mališana napravila picu koja je brzo nestala, a za slavljenika koji je vatreni „delija“ napravljene su čak dve torte sa grbom omiljenog kluba.

Tablet za princezu

Petra Ibraimović Niš

Petra Ibraimović Niš

Sedmogodišnja Petra, iz sela Bubanj kraj Niša, najradosniji dan je proslavila u krugu najuže porodice, sa mamom Milenom, bakom, dekom, i sa dva drugara, međutim, to nije umanjilo slaveljničko raspoloženje. Pesma se orila od ranog jutra, ispunjene su sve želje, kupljena je torta ukrašena srcima i zvezdicama koju je slavljenica sama birala, a mama je Petri pripremila i omiljenu poslasticu - krofne. Ovoj porodici je možda najviše značila nagrada našeg lista, jer je Milena samohrana majka, a od novca svojoj mezimici će ispuniti najveću želju - da joj kupi tablet računar.

Za goste - dečji šampanjac!

Magdalena Božić Loznica

Magdalena Božić Loznica

I mala Magdalena Božić iz Lipničkog Šora kod Loznice svoj sedmi rođendan proslavila je kod kuće sa desetak najboljih drugara iz školice i komšiluka. Mama Marijana je za goste umesila čak tri torte, tako da slatkiša nije manjkalo, a na stolu su se našle još svakakve đakonije. Da raspoloženje gostiju bude na nivou potrudila se sama slavljenica koja je, što se rođendanskih želja tiče bila skromna, pa je od mame tražila samo da za nju i društvo kupi dečji šampanjac. Ostatak novca potrošen je na novu garderobu i obuća koji su joj potrebni jer je Magdalena pošla u školu.

Nezaboravna žurka za malog fudbalera

- Rođendan smo proslavili za sve pare, ne štedeći ni posluženju, zabavi, ni na poklonima. Žurka je bila nezaboravna i hvala vam na tome - zahvalila se Miljana Demonja, mama malog dečaka Miljana, koji je sedam godina napunio baš kad i naš list. Mama je konkurisala u Miljanovo ime, ali se, kako kaže, nisu nadali nagradi.
- Kako je samo bio ponosan kada su njegovo ime objavili, morao je svima da se pohvali. Pozvao je mnogo drugara, pa smo morali da pravimo čak tri torte. Svi smo bili dobro raspoloženi i ovaj rođendan ćemo posebno pamtiti - kaže Miljana, dodajući da su sinu koji trenira fudbal poklonili originalne golmanske rukavice i fudbalsku loptu kakvom se igralo na svetskom prvenstvu u Brazilu.

Pinjata po želji slavljenice

Iva Pejčić Požarevac

Iva Pejčić Požarevac

Igraonica je bila dovoljno velika da primi čak 35 mališana i njihove roditelje na rođendansko slavlje male Ive Pejčić iz Požarevca. Slavljenica je ovoga puta uspela da sve drugare okupi na jednom mestu. Pejčići su ranijih godina rođendan svoje mezimice slavili čak tri dana, kako bi mogli da prime sve goste. Na najradosniji dan sve je bilo uređeno po želji slavljenice. Igraonica je bila ukrašena šarenim balonima i ukrasnim trakama, a deci su posebno zanimljive bile pinjate ispunjene slatkišima koje su uspešno razbucali. - Tortu u obliku Ivinog omiljenog diznijevog junaka Mini mališani su očas posla slistili - ispričao nam je njen tata Predrag.

Šarena torta za rođendanka

Vuk Krstić Beograd

Vuk Krstić Beograd

Svoj sedmi rođendan mali Vuk Krstić iz Beograda proslavio je u kućnoj atmosferi, ali je bio poseban jer je Vuk pošao u prvi razred, pa mu je došlo mnogo više drugara nego prethodnih godina zbog čega je slavljenik bio posebno oduševljen, a to je omogućio naš list, kaže Vukova mama Dijana. Mali rođendanac je dobio ostvarenje svih svojih želja. Tortu ukrašenu šarenim bombonicama na zahtev slavljenika pravila je mama koja ipak najbolje zna šta njeno dete voli, a uslišena mu je i najveća želja da dobije tablet računar.


Alat za malog zanatliju

Veljko Dinić Čačak

Veljko Dinić Čačak

Mali Čačanin Veljko Dinić slavio je rođos u igraonici i pozvao 20-ak drugara. Poklon naših novina od 15.000 dinara roditelji su iskoristili da naprave rođendan po sinovljevoj želji. Veljko kroz osmeh kaže da je hteo što pre da proslavi rođendan jer se plašio da će mu poispadati svi mlečni zubići.
- Najveća želja mi je da ove godine odem na zimovanje i da naučim da skijam – otkrio nam je Veljko, koga najviše zanima majstorski alat. Deo novca će iskoristiti da obnovi svoju kolekciju zanatskih alatki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP