Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

KAD SE FAMILIJA MEŠA U BRAK

Arnelu dva puta otimali

Autor: Novosti | 28.03.2015 - 11:40:00h | Komentara: 0

Da li se Arnela dobrovoljno udala pa je porodica otela, ili je oteta i pod prisilom odvedena pred oltar, pa spasena i odvedena u očevu kuću, to samo ona zna.

Ljubav

Ljubav | Foto: Profimedia

Sukob porodica Kuč i Bulatović se rasplamsava. Bulatovići, sin Aleksandar (33) i otac Milovan (59), došli su u sud u Rožajama po Aleksandrovoj tužbi za razvod od Arnele Kuč, koja je za njega bila udata nekoliko meseci, da bi je iz kuće iz Mrčajevaca oteli nesuđeni prijatelji - Arnelina porodica.
- Tužbu sam predao iz razloga što sam želeo da Arnela, koju ne puštaju iz kuće, dođe i kaže o čemu se radi. Dobio sam poruke da je zlostavljaju i ne dozvoljavaju kontakt sa mnom - kazao je Aleksandar.
Juče se, međutim, oglasila i Arnela:
- Ne želim da živim sa Aleksandrom i njegovom porodicom. On mi je jednom, posle poznanstva, dao neki sok da popijem, posle čega su me lečili deset dana u bolnici. Nisam se za njega dobrovoljno udala, već su me oteli i u Srbiju prebacili preko meni nepoznatog graničnog prelaza, a ne Dračenovca. U kući Bulatovića sam doživela nečuvenu torturu. Pretili su mi sa svih strana, a Aleksandar da će mi porodicu ubiti bombom ako pobegnem mojima.
Po njenim rečima, uspela je da se javi roditeljima, koji su došli i vratili je u Rožaje. Tu je pre dva dana dala izjavu u policiji, a juče je, kako tvrdi, imala "neko suđenje".
- Ne živim u ropstvu. Imam mobilni telefon, lepo mi je kod roditelja. Podneću i ja zahtev za raskid braka, na koji nisam dobrovoljno pristala. Sve što Bulatovići pričaju čista je izmišljotina. Jesam bila u vezi sa Aleksandrom, koji je bio vozač autobusa kada sam ga upoznala. Ali, to nije bila neka ozbiljna veza - kaže Arnela, koja negira Aleksandrove tvrdnje da je ostala u drugom stanju dok su živeli u Mrčajevcima, gde su pobegli u strahu od osvete njene porodice, koja, po njegovim rečima, nije želele da im se kćerka uda za pravoslavca.
Inače, Bulatovići tvrde da je Arnela oteta iz njihove kuće uz pomoć policije, bez obzira na to što su insistirali na pomirenju, pa je u čast toga organizovan i svadbeni ručak.
- Na venčanje u Čačak, 29. januara, odvedena sam silom. Bojala sam se od Aleksandrovog kuma policajca - Arnelin je odgovor zbog čega pred matičarem nije izjavila da ne stupa dobrovoljno u brak, posle čega bi morali da intervenišu i državni organi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP