Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

DEVOJČICA IZ HOLANDIJE NAJMLAĐI STANAR

Beba Lejla ljubimica kampera!

Autor: Slađana Aničić | 12.07.2013 - 23:32:00h | Komentara: 6

Devojčica Lejla, koja će u avgustu napuniti dve godine, najmlađi je stanar “Egzitovog” kampa i njegov zaštini znak. Ona je sa roditeljima u Novi Sad stigla iz Holandije.

„Najbitnije je da smo svi na okupu“: Porodica Džoli

„Najbitnije je da smo svi na okupu“: Porodica Džoli | Foto: P. Marković

- Zbog njene bele kose i toga što je još beba svi joj prilaze i žele da se igraju sa njom. Kamperi su veoma brižni i raduju joj se, kao i ona njima. Ništa nam ne nedostaje u kampu, sve imamo, tako da nema nikavih problema - navodi njen otac Bram Džoli i dodaje da je u Holandiji sasvim normalno da porodice posećuju sa decom festivale, pa ne vidi ništa neobično u tome što su njih troje u kampu.


Kad nema klupe dobra je i trava

Kad nema klupe dobra je i trava | Foto: M. Đurica

- Porodice u Holandiji putuju zajedno, jer je najbitnije da smo svi na okupu. Treba se dobro organizovati, imati razumevanja i sve je moguće - kaže Bram, koji se organizovao sa suprugom tako što jednu noć on čuva Lejlu, dok ona uživa na festivalu i obrnuto.


Predah na novosadskom Štrandu

Predah na novosadskom Štrandu | Foto: R. Gatel

- Lejla je ipak još mala, a muzika je bučna. Zbog toga ona boravi u kampu, a slobodno vreme provodimo na plaži pokraj Dunava, jer joj sve ovo izuzetno prija - kaže naš sagovornik.


Na Štrandu

Na Štrandu | Foto: R. Gatel

Najmlađi posetilac kampa nema neobičnih zahteva, kažu njeni roditelji.
Hrana joj odgovara, a s obzirom na to da je svi maze i paze, ništa joj ne nedostaje.

Reklamiranje pilula za kontracepciju.

Da izbegnete neprijatna pitanja

Da izbegnete neprijatna pitanja | Foto: Robert Getel

 

U masi promoterki na Petrovaradinu, koje vam nude bukvalno sve od igle do lokomotive juče su se našle i devojke u žutim majicama i kačketima poznatog kontraceptivnog leka u narodu poznatijeg kao "jutro posle". Mlade dame su sa osmehom delile flajere na kojima je pisalo "Hitna kintracepcija - da izbegnete hiljade neprijatnih pitanja." Izgleda da je kompanija "Richter Gedeon", inače proizvođač ovog leka direktno targetirala publiku Egzit festivala kao svoju primarnu ciljnu grupu.
 


Pre pet godina Bram je boravio u Srbiji, doduše sam i bez porodice. Tada je bio u Beogradu i vezuju ga lepe emocije za taj grad. Kaže da su o “Egzitu” čuli dosta pozitivnih stvari, te su dugo planirali da ga posete.

- Prošle godine Lejla je bila isuviše mala za putovanje, pa se nismo usudili da dođemo u Srbiju. Ipak je to dug put, a s druge strane treba boraviti u kampu. Zbog toga smo čekali da Lejla malo poraste i da dođemo - kaže Bram.

Zapalio masu: Američki reper

Zapalio masu: Američki reper | Foto: P. Marković

Snup: Super ste publika


Nakon fantastičnog koncerta druge večeri Snup Dog, odnosno Snup Lajon, izjavio je da mu je najbolji momenat bila pesma “Young, wild and free”.
- Tada je cela masa bila na vrhuncu i osećalo se da smo svi tu zajedno, zbog muzike i ljubavi. Super ste publika, proveo sam se kao i prvi put - rekao je američki reper koji je već gostovao na „Egzitu“.

„Prodidži” zvezde treće večeri

“Egzit” festival u Novom Sadu sinoć je nastavljen nastupom jednog od najomiljenijih stranih izvođača u Srbiji - benda “Prodidži”. Britanci i “Egzit” osmislili su zanimljiv koncept “festivala u festivalu”, tako da je Petrovaradinska tvrđava bila u znaku “Vorior’s dens festivala”, koji su osnovali članovi benda. “Prodidži” je sa sobom doveo i umetnike iz amsterdamskog studija za tetoviranje “Hanki Panki Tatuing”, čiji su oni klijenti, a koji su tetovirali posetioce “Egzita”.

Poslednji komentari
  • komentator Vreme: 13.07.2013 01:08h

    Jel u tu Evropu hrlimo.Blagi Boze uzasa.Daj Boze da i bebu ne drogiraju.Bas beba uziva u okruzenju koje joj odgovara uzrastu.Bljak,a mi jos o tome pisemo.Ne znam sta je gore.Zgrozen sam.

  • Vrach Vreme: 13.07.2013 01:52h

    Pa jeste, upravo tako. Ako zelis u Evropu, uslov je da prihvatis Evropski sistem vrednosti. Liberalizam, gde je prividno dozvoljeno da radis sta zelis, ustvari radis kako oni zele dok si pod vecom kontrolom nego u doba komunizma. Medijski sektor u Srbiji je vec odavno uzet pod svoje, show programi koji su stvoreni za skretanje paznje na bespotrebne stvari u zivotu, degredacija morala i svesti, itd itd. Sportski sektor na fin nacin iskorumpiran tako da odvrati mladez od sportskog i zdravog zivota a u medjuvremenu se serviraju kojekakvi muzicki festivali gde se sjate svetske protuve i u prvom redu devojke koje skidaju i donji ves na svaki njihov lavez sa bine.. To je svet, to je Evropa, to su bogatstva novog svetskog poretka, sto nakaradnije to zanimljivije.. Pozdrav i ne zamerite..

  • amstel Vreme: 13.07.2013 03:05h

    @komentator: Da, to je ta Evropa u koju hrlimo. Evropa u kojoj ti život ne prestaje zato što si dobio dete, nego možeš da odeš na festival sa detetom (bez straha da će preživeti neke užasne traume).

  • SL Vreme: 13.07.2013 06:23h

    Ne, bolje da sedi kući i gleda farmu....

  • nele Vreme: 13.07.2013 09:45h

    U cemu je razlika,Egzit ili Guca?Gomile svakakvih primitivaca na oba skupa,samo svakih na drugaciji nacin.Ova slika pijanih devojaka koje spavaju na travnjaku,okruzene djubretom,podjednako je tipicna i za Gucu,i u svakom slucaju ne verujem da bi i jedan roditelj voleo da vidi svoje dete u ovakvom stanju.Uzivati u muzici se moze i bez droge i alkohola,ali to je vec nesto sto se mora poneti iz kuce.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP