Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

GDE SU I ŠTA RADE AKTERI ČUVENE SERIJE

Brendon priprema memoare!

Autor: | 11.09.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Ime Džejson Presli malo kome nešto znači na ovom prostorima, ali kada se spomene Brendon Volš, svi se sete uzornog mladića iz serije “Beverli hils”, koja je devedesetih godina na našim prostorima bila popularnija od “Farme” i “Velikog brata” zajedno!

Beverli Hils

Beverli Hils

Čuvena serija se prikazivala od 4. oktobra 1990. do 17. maja 2000. godine i za to vreme je snimljeno ukupno 296 epizoda.


Brendon, to jest Džejson je najavio da će napisati memoare u kojima će otkriti malo poznate detalje o svom životu. Očekuje se da će knjiga biti na policama u proleće iduće godine, a Džejson je najavio da će otkriti kako se izborio sa alkoholizmom, kako je u saobraćajnoj nesreći slupao “porše” i jedva ostao živ, kao i detalje o sukobu sa Aronom Spelingom, autorom legendarne serije.

Džejson je proveo pet dana u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja saobraćajne nesreće.

U privatnom životu  je sušta suprotnost Brendonu Volšu:  Džejson Presli

U privatnom životu je sušta suprotnost Brendonu Volšu: Džejson Presli

“Nije mala stvar napisati memoare. Iako sam na ovoj planeti samo 44 godine, dosta toga sam proživeo. Nadam se da će priča o mom životu nadahnuti i inspirisati one koji je pročitaju kako ne bi ponavljali greške koje sam ja pravio”, rekao je Džejson, koji se danas bavi režijom.


On je oženjen i ima dvoje dece. U karijeri je snimio oko 20 filmova i nekoliko serija. Jednom je bio nominovan za “Gremi” nagradu, a dva puta za “Zlatni globus”. Za one koji nisu gledali, serija prati grupu tinejdžera koji žive lagodno. Oni su školski drugovi i prvi put se susreću sa alkoholom, seksom, drogom...

Stiv (Ijan Ziring 49)

Ženio se dva puta i ima dvoje dece. Posle „Beverli hilsa” tumačio je uloge u mnogim televizijskim serijama, od kojih je najpoznatija „Bračne vode”. U karijeri je snimio desetak slabo zapaženih filmova.


Dilan (Luk Peri 46)
Buntovnik iz serije je u privatnom životu sasvim tih i povučen tip. Posle „Beverli hilsa” gostovao je u serijama i animiranim filmovima. Pozajmio je glas bratu klovna Krastija u „Simpsonovima”. Razveden je i ima dvoje dece.


Dejvid (Brajan Grin 40)

Njegova supruga je seksepilna Megan Foks, sa kojom ima dvoje dece. Snimio je nekoliko filmova i serija, među kojima su „Mesto zločina”, „Mesto zločina: Majami”, „Smolvil” i „Očajne domaćice”. On ima škotsko, irsko i mađarsko poreklo.


Keli (Džini Gart 41)
Danas sveže razvedena majka troje dece. Ona se dva puta udavala. Imala je sopstveni rijaliti prošle godine. Bila je na 59. mestu liste 100 najseksepilnijih žena na svetu koju je magazin FHM napravio 2000.

Amanda (Gabrijela Kerteris 52)
U srećnom je braku još od 1992. i ima dvoje dece. Njen otac je poreklom Grk i ona ima brata blizanca. Imala je tok-šou koji je trajao samo jednu sezonu. Povukla se iz javnosti posle povrede na snimanju.


Brenda (Šenon Doerti 42)
Udavala se tri puta i nekoliko puta se slikala gola za “Plejboj”. Osuđivana je zbog vožnje u pijanom stanju. Trenutno snima film “Bukovski”, gde glumi Katarinu Bukovski, majku čuvenog pisca.


Dona (Tori Speling 40)

Udavala se dva puta i ima četvoro dece. Ona je ćerka autora serije čuvenog reditelja Arona Spelinga, koji joj je ostavio 500 miliona dolara u nasledstvo. Odigrala najviše epizoda od svih u seriji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP