Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

NEZADOVOLJNI INFRASTRUKTUROM

Čačani se žalili Zorani Mihajlović

Autor: Tanjug | 25.04.2015 - 13:16:00h | Komentara: 0

Potpredsednica vlade i ministarka gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa gradjanima Čačka o problemima sa kojima se součavaju, oni su joj postavljali pitanja i najviše se žalili na probleme u vezi infrastrukture, a pre svega na teškoće u vezi lokalnih puteva.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: RAS

Čačani su se žalili i na probleme u vezi sa sanacijom saobraćajnica oštećenih u poplavama, ispričala je Mihajlovićeva novinarima.

"Deo pitanja je bio u vezi sa dobijanjem gradjevinskih dozvola. Stekla sam utisak da je u odnosu na druge gradove u Čačku manje problema", navela Mihajlovićeva i dodala da uzrok problema leži u nedovoljnom broju inspektora.

"Neki predmeti su rešavani na licu mesta, a što se tiče drugih, gradjani će dobiti odgovor za sedam do deset dana, jer zadiru u posao u ministarstvu", kaže ministarka.

Mihajlović je dodala da će nastaviti da obilazi gradove i razgovara sa njihovim žiteljima, jer je, kako ja podvukla, neophodno da ih neko čuje.

"Važno je da budu saslušani, pa makar i ne bilo u mojoj nadležnosti. Mi smo se obavezali da kontaktiramo druga ministarstva kako bi ljudi dobili odgovor, makar i negativan", zaključila je Mihjlović.

Gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić je izrazio zadovoljstvo što je ministarka sa saradnicima razgovarala sa gradjanima i istakao da je lokalna samouprava spremna da pomogne u rešavanju svih problema.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP