Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

POLICIJA REAGOVALA ZBOG TUČE U CENTRU BEOGRADA, A PRONAŠLA DROGU

Dete (16) dilovalo heroin na ulici!

Autor: E. Sadiku | 08.02.2014 - 07:21:00h | Komentara: 1

U ekspeditivnoj akciji koju su u Beogradu juče ujutru izveli operativci policijske stanice Stari grad i patrola sa Savskog venca uhapšene su dve osobe koje se sumnjiče za trgovinu narkoticima.

Jurnjava usred dana: Hapšenje osumnjičenog kod kojeg su nađene pare

Jurnjava usred dana: Hapšenje osumnjičenog kod kojeg su nađene pare | Foto: Petar Irosić

Kako saznajemo u policiji, kod jednog od njih, i to maloletnika (16), pronađeno je deset paketića heroina, a kod drugog, mladića starog 20 godina, veća količina novca. Akcija hapšenja usledila je nakon što su građani oko 9 sati ujutru obavestili beogradsku policiju da se dvojica mladića tuku na uglu ulica Masarikove i Kneza Miloša.


- Odmah smo reagovali na poziv građana i poslali najbližu patrolu na lice mesta, a u blizini su se zatekli i inspektori u civilu - navodi izvor “Alo!” iz policije.


- Kada su primetili policajce, mladići koji su se potukli odmah su krenuli da beže svako na svoju stranu. Nakon dvominutne jurnjave ulicom inspektori su u Kneza Miloša sustigli maloletnika. Policajci su mu se predstavili, a on je tada pokušao da im se otrgne i opet pobegne, ali u tome nije uspeo. Kod njega je prilikom pretresa pronađeno deset paketića heroina. Nekih 500 metara dalje, u Masarikovoj, patrola policije je sustigla i uhapsila drugog mladića, kod koga je pronađena veća količina novca. Obojica su odmah odvedena u stanicu, gde su saslušani - objašnjava naš sagovornik.


Prema prvim pretpostavkama inspektora, sukob je izbio tokom primopredaje droge, jer nisu mogli da se dogovore o ceni! Prema rečima našeg sagovornika, policija intenzivno radi na ovom slučaju i utvrđuje sve okolnosti, kao i to za koga je maloletnik radio. Takođe, proveravaju se navodi drugog privedenog, koji se branio tvrdeći da sa drogom nema nikakve veze i da se slučajno sukobio s maloletnikom kod koga je pronađen heroin.

Poslednji komentari
  • kalimero2 Vreme: 08.02.2014 08:47h

    Po cemu je dete, kad ima 16 godina, zna sta prodaje i zbog cega to radi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP