Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

ČIST OBRAZ PO SVAKU CENU

Devica se brani od mobinga!

Autor: Ž. D. | 05.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Prijepoljka Zumreta Stršević (30) pribavila je potvrdu ginekologa da je devica kako bi dokazala da je nevina u sporu sa direktorom Doma kulture, u kome je zaposlena kao šef računovodstva.

Zumreta Stršević

Zumreta Stršević | Foto: privatna arhiva

Ona je nedavno v. d. direktora Doma kulture Mirka Malešića (38), vajara po struci, prijavila za mobing, tvrdeći da je na radnom mestu izložena svakodnevnom poniženju i pretnjama otkazom, jer ne pristaje da prećuti i prikrije navodno nezakonite radnje koje čini rukovodstvo ove ustanove. O svemu je tvrdi, obavestila čelnike opštine Prijepolje od kojih nije dobila podršku, i inspekciju, a dokaze je dostavila i policiji.


- Potvrdom od ginekologa dokazala sam i da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sednici Opštinskog veća želeći tako da me slome. Pričali su i da sam u ljubavnom odnosu s bivšim direktorom i da urušavam ugled ustanove, a sve s ciljom da mojim navodnim ljubavnim vezama prikriju nečiji lopovluk - kaže Zumreta Stršević.

Zumreta Stršević kaže da je svesna da će nakon potvrde ginekologa da je devica biti predmet novih čaršijskih komenatara, ali da je to neće sprečiti u nameri da odbrani svoju čast.

- Ne zanima me cena koju ću platiti za odbranu svog obraza. Ne želim da me uvlače u svoje prljave igre, a ukoliko nađu bilo kakav dokaz za moje navodno nečasne postupke napustiću radno mesto bez reči, ali neću dozvoliti da me ponižavaju i ucenjuju - kaže Zumreta Stršević.

Mirko Malešić

Mirko Malešić | Foto: Željko Dulanović

I direktor uvređen
 

- Tužiću ih jer me kleveću i blate, mada je tužba slaba satisfakcija za ljagu koja mi je naneta. Izložen sam hajci jer sam protiv bivšeg direktora Savkovića podneo 10 krivičnih prijava zbog više malverizacija i falsifikovanja dokumenata za šta je delom odgovorna i Zumreta Stišević kao šef računovodstva. Dve opomene pred otkaz, nakon kojih je i usledila kontraprijava za navodni mobing, napisao sam joj kada je odbila da izvrši radni zadatak, a bilo je i drugih nepravilnosti u njenom radu – kaže v. d. direktor Doma kulture Mirko Malešić.

Poslednji komentari
  • juhuhu Vreme: 05.03.2015 13:32h

    Laze Zumreta ... nevina kao goblen

  • mile pile Vreme: 06.03.2015 16:54h

    Kako mi samo to golica mastu-

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP