Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

KONFERENCIJA

Druženje tviteraša u susret Tvitomaniji

Autor: | 01.04.2013 - 12:06:00h | Komentara: 0

Više od pedeset popularnih tviteraša okupilo se sinoć u hotelu Crystal u Beogradu na takozvanom “TweetUp”-u. Povod ovog “offline” druženja je najava predstojeće najveće regionalne konferencije o društvenim mrežama, Tvitomanije, koja će se održati od 8. do 12. maja ove godine u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Ovogodišnja Tvitomanija će na jednome mestu okupiti više od hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a tema konferencije je „Društvene mreže i život“. U okviru predavanja, panel rasprava i radionica govoriće se o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno učestvovanje na društvenim mrežama.

Tviteraši na okupu.

Tviteraši na okupu.

Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj Internet zajednici.

Ivan Zeljković

Ivan Zeljković

Današnje uspešno poslovanje nezamislivo je bez učestvovanja na društvenim mrežama. - rekao je direktor konferencije Zoran Torbica prilikom predstavljanja ovogodišnje Tvitomanije. Cilj Tvitomanije je “da avatari ožive“. tj. da se okupe ljudi koji se uglavnom već znaju preko interneta i da se uspostavi komunikacija koja im je do sad bila uglavnom moguća samo putem društvenih mreža. Preko dana će se održavati predavanja, paneli i radionice, nakon toga biće organizovan sportski program, a uveče zabava, i sve to sa ciljem da se svi međusobno upoznaju i druže, dodao je Torbica.

Zoran Torbica

Zoran Torbica

Popularni radio i televizijski voditelj Ivan Zeljković , ovom prilikom je izjavio: “Priključio sam se Tvitomaniji, jer smatram da online komunikacija nije pitanje budućnosti, već sadašnjosti i da bez obzira na vrstu poslovanja, više ne možete da radite a da niste aktivni u online zajednici, lokalnoj, regionlanoj, svetskoj. Moje predavanje je namenjeno onima koji tek počinju, kao i onima koji su aktivni na društvenim mrežama, a žele da skrenu pažnju na sebe.

Omogućene su besplatne kotizacije za sve posetioce. Zvanične prijave su već počele, a obezbeđena je specijalna cena od ukupno 100 eura za polupansion za sva četiri dana trajanja konferencije. Sve ostale informacije o programu, smeštaju i organizovanom prevozu sa agencijom Terra travel pogledati na sajtu www.tvitomanija.me

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP