Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

KOD GORNJEG MILANOVCA RADI JEDINI KLUB ZA RAZMENU PARTNERA U SEKSU

Evo gde svinguje ceo region!

Autor: Blic | 16.02.2014 - 09:18:00h | Komentara: 1

I to se zove ljubav: preksinoć je u jednoj kući blizu Gornjeg Milanovca petnaestak muškaraca među sobom u krevetu delilo i razmenjivalo svoje partnerke...

Klub svingera / Foto: Željko Šafar

Miodrag Maj smislio unosan biznis / Foto: Željko Šafar

Od Ade Bojane do Subotice, i od Sarajeva do Sofije, jedino legalno i registrovano mesto gde možete da dovedete svoju ženu da proba druge muškarce, i da u tom prizoru uživate, nalazi se u selu Velereč na Ibarskoj magistrali.

Reč je o Klubu svingera, uredno zavedenom u sve državne registre, smeštenom u dvospratnici uz sam put. Ali uprkos velikoj i upadljivoj tabli, malo ko se zaustavi i svrati. Bar preko dana... A noću, kaže Miodrag Maj (65), osnivač i vlasnik, druga je pesma:

- Niko neće da mu prepoznaju kola, pa parkiraju u dvorištu iza kuće ili prekrivaju tablice.

Ovaj Velerečanin po rođenju rastao je u Beogradu, na Dorćolu, a onda se, s majstorskim pismom zlatara, otisnuo u svet: Nemačka, Italija, Francuska, Južna Afrika, Venecuela...

Klub svingera / Foto: Željko Šafar

Klub svingera / Foto: Željko Šafar

 
- Srbi krenu u svet sa uverenjem da su najbolji u seksu i da sve znaju. A kad ga Nemac povede kući da mu obradi ženu, hoće da padne u nesvest... - kaže.

Škrt na rečima kad govori o svojim doživljajima, samo nagoveštava da je video i doživeo svašta. A pre četiri godine je, u porodičnoj kući koja je devet godina zvrjala prazna, sobe na spratu i u potkrovlju preuredio u ljubavna gnezda, dodao saunu i džakuzi, i u jednu prostoriju smestio igračke: lisice, sto za masažu i paravan sa otvorima u visini pojasa, gde se s jedne strane poređaju muškarci, a s druge kleknu žene...

- Svingeri upražnjavaju seks uz razmenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica. Ili su za grupni seks. A moja uloga je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije - uvodi nas u „svet greha“ Miodrag Maj.

Diskrecija je u ovoj njegovoj zabavi - ne u poslu jer nema posla kad je ulaznica za veče po paru 2.000 dinara, a za to dobijaju piće u neograničenim količinama i besprekorno čiste krevete i peškire - stroga i od presudne važnosti. Ali kaže da bismo se začudili kad bismo znali koliko naših sugrađana uživa u ovakvim igricama. I ne samo naših: dolaze mu iz Bosne, s Kosova, iz Crne Gore... Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce (i Crnogorke), primećuje. Iz Srbije najviše ima Beograđana, pa Novosađana... jedino nikad nije došao nijedan Milanovčanin.

Klub svingera / Foto: Željko Šafar

Klub svingera / Foto: Željko Šafar

Prizemlje kluba ne razlikuje se od dnevne sobe bilo kojeg stana. Tu se gosti upoznaju s pravilima - dozvoljeno je sve što je dobrovoljno... ali sa suprotnim polom. A kad se popnu na sprat i svuku, onda... Miodrag kaže da to nije za priču. Jedino pokazuje sastavljene francuske ležajeve i kaže da za Dan zaljubljenih na tom „ljubavnom aerodromu“ nije bilo mesta za sve.

Miodrag Maj, vlsanik kluba svingera

Miodrag Maj, vlsanik kluba svingera | Foto: Željko Šafar

Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 18.02.2014 11:23h

    Još da se poveže sa zdravstvenim ustanovama, kako bi pacijentima prepisivali svingeraj kao terapiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP