Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

RINGIER AXEL SPRINGER DOBIO POBEDNIKA „IOS FREE TO PLAY“

Igrica iz Srbije najbolja u istočnoj Evropi!

Autor: Ekipa Alo! | 08.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tim „Level Bit“ iz Beograda pobednik je velikog međunarodnog konkursa „iOS Free to play“, kompanije „Ringier Axel Springer“ (RAS). Za igricu „Pop the Fuzzy“ autori su nagrađeni vrednim čekom od čak 20.000 evra.

Mark Dekan predaje  pobednički ček vođi  tima „Level Bit“

Mark Dekan predaje pobednički ček vođi tima „Level Bit“

Pored novčane nagrade, osiguran je i oglasni prostor u svim onlajn izdanjima RAS grupacije, u vrednosti od 500.000 evra, za promociju aplikacije u Poljskoj, Slovačkoj i Srbiji. Međunarodni žiri, sačinjen od relevantnih stručnjaka iz oblasti digitalnih medija i gejming tržiša, testirao je i ocenio svaku od 300 pristiglih igara, koje su kreirali pojedinci i timovi iz 15 država centralne i istočne Evrope.


Nagradu pobedničkom timu uručio je Mark Dekan, CEO kompanije „Ringier Axel Springer Media AG“, koji nije krio oduševljenje igricom, ali ni uspešnošću konkursa.

- Uspeo sam da isprobam igru i veoma mi se svidela. Pored toga, broj prijavljenih timova i pristigli radovi su premašili očekivanja svih u kompaniji. To nam je jasan pokazatelj da smo na dobrom putu i da uspešno ulazimo na tržište mobilnih video-igara – poručio je Dekan.

Partnerstvo za novo doba: Miloš  Živanović, CEO „Level Bita“, i Jovan  Protić, direktor izdavaštva grupacije RAS

Partnerstvo za novo doba: Miloš Živanović, CEO „Level Bita“, i Jovan Protić, direktor izdavaštva grupacije RAS


Igra je namenjena korisnicima uređaja sa iOS operativnim sistemom. Donosi zanimljiv i šarolik gejmplej sa odličnom grafikom koja će se dopasti igračima svih generacija. Pored dobre zabave, „Pop the Fuzzy“ omogućava korisnicima da napreduju, dokazujući svoju brzinu u lovu na različita čudovišta u začaranoj šumi. Igra je već dostupna iOS korisnicima, a u planu je da i korisnici android uređaja dobiju svoju verziju. Jovan Protić, direktor izdavaštva grupacije RAS-a, zahvalio se svim učesnicima.

- Broj prijava nas je obradovao, ali i obavezao da nastavimo da se razvijamo i u ovom segmentu naše kompanije. Želja nam je da postanemo relevantni i na polju mobilnog gejminga – objasnio je Protić. CEO kompanije „Level Bit“, Miloš Živanović istakao je da su se na konkurs prijavili sa željom da promovišu svoj rad i kompaniju.

- Na izradi video-igre radio je tim od šestoro ljudi i veoma smo zadovoljni načinom na koji je urađena, kao i mogućnostima za dalji napredak – rekao je Živanović.
Poslednji komentari
  • komsinica Vreme: 08.05.2014 09:50h

    Bravo Milose Zivanovicu, ti si jedan pametan i lepo vaspitan momak, vredan i radan celog dana i pravedno je da si pobedio!Komsije se ponose tobom! Raduje nas sta smo se i kao zemlja afirmisali necim lepim! Cestitamo od srca i tebi i celoj ekipi! Samo napred!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP