Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

BUDIMO HUMANI

Janji je potrebna naša pomoć, apelujemo i na vašu humanost

Autor: A.O. | 11.06.2014 - 13:04:00h | Komentara: 0

Sedmogodišnja Janja zbog posledica operacije tumora na hipofizi ove godine nije krenula u školu. Ona gotovo da ne vidi i otežano se kreće, i to samo uz pomoć roditelja.

Janja Stamenković

Janja Stamenković

Nakon dve operacije, jedne u Beogradu i jedne u Istanbulu, pojavio se recidiv tumora i potreban je još jedan komplikovan hirurški zahvat. Turski lekari kažu da je operaciju neophodno izvršiti što pre. Janjini roditelji kažu da imaju poverenja u te doktore pošto je prilikom prošle operacije hipofize, koja je obavljena u Istanbulu, oporavak bio bez posledica. Janji se povratio apetit, u izvesnoj meri i vid, a devojčica se i znatno bolje kretala.

"Kod kuće se trudimo svim silama da zdravom ishranom i prirodnim metodama ojačamo imunitet male Janje kako bi njen organizam imao snage da izdrži operaciju. Zahvalni smo svim dobrim ljudima koji su nam pomagali, i još uvek pomažu."
Roditelji su u veoma teškoj situaciji. Mala Janja je čak insistirala na tome da ne ide na operaciju, jer zna da više nemaju novca. "Kao da postoji taj novac koji bi nam vredeo života naše ćerkice." kažu roditelji i nastavljaju u dahu:
"Molimo sve dobre ljude da nam pomognu da izlečimo Janju. Sve što želimo je da naša devojčica ozdravi, da krene u školu i da ima normalan život."
Apelujemo i mi na sve ljude koji mogu nekako, na bilo koji način i u bilo kom iznosu da pomognu, da to i urade. Da Janja sa osmehom dočeka i proslavi svoj osmi rođendan. Unapred hvala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP