Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

MNOGO DOBRIH LJUDI

Još samo malo fali da Jovana dobije svoj dom!

Autor: Gane Đorđević | 26.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Posle pisanja „Alo!“ o teškim uslovima u kojima se nakon transplatacije bubrega oporavljaju Jovana (27) i njen otac Slavuj (56), u posledenjih pet dana prikupljneo je 600.000 dinara, pa će opština Svrljig u ponedeljak započeti proceduru za kupovinu kuće ovoj nesrećnoj porodici koja živi u potpunoj bedi.

Nakon što je obolela, Jovani  je otac dao  bubreg

Nakon što je obolela, Jovani je otac dao bubreg

U petak je u domu kulture u Svrljigu održan humanutarni koncert, pod nazivom „Dom za Jovanu“, na kome je prikupljeno 33.000 dinara. Dan pre koncerta, jedna anonimna vlasnica privatne firme iz Boegrada ispunila je obećanje i uplatila donaciju od 4.000 evra.


- Svaka vam čast, jer da nije bilo „Alo!“ novina teško da bismo sami bilo šta uradili. Zvalo nas je preko 200 ljudi iz Srbije i inostranstva. Sad imamo dovoljno novca da započnemo proceduru oko kupovine kuće. Nedostaje nam još samo malo da potpuno zatvorimo finansijsku konstrukciju - kaže Tanja Lazarević, predsednica udruženja dece ometene u razvoju u opštini Svrljig, koja često obilazi nesrećenu porodicu.

Žive u udžerici  bez vode

Žive u udžerici bez vode

Tročlanu porodicu Prvulović, odbačenu od svih, uz pomoć udruženja „Zajedno do svetlosti“, nedavno su pronašli reporteri „Alo!“, a priča o njihovoj tužnoj sudbini mobilisala je celu Srbiju.


- Mnogo vas volim! „Alo!” je moj naveći prijatelj! Hvala dobrim ljudima koji brinu za nas - poručila je Jovana, presrećna što će uskoro dobiti novi dom.

Pomozimo da ne bude kasno


Posle najnovijih uplata potrebno je još samo malo da Jovana i njena porodica dobiju novu kuću. Srbijo, pomozi! Broj računa na koji se mogu uplatiti sredstva je: 325-9500700030098-14. Nedavno je otvoren i devizni račun 325-960170005254471. Za sve bliže informacije treba se obratiti Tanji Lazarević, na broj telefona 064/ 42-77-634.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP