Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

O SRBIJO MEĐ ŠLJIVAMA

Kad učenica mora da masira direktorku škole!

Autor: Kurir | 18.12.2013 - 10:00:00h | Komentara: 0

- Mene vrat kad zaboli, pada mi glava, nemam kiseonika i neko mora da mi pomogne - objašnjava direktorka škole zašto zove sa časa petakinju da je masira.

Posebno  napeti mišići  uz kičmeni stub  najzahvalniji  su za masažu

Sanja Krstić Obradović, direktorka Osnovne škole "Božidar Dimitrijević Kozica" u Brdarcu kod Požarevca, poziva učenicu petog razreda J. J. da je masira za vreme časa u njenoj kancelariji iza zatvorenih vrata.
Najgore je što ona to nije uradila jednom, već više puta, a razlog što maltretira učenicu da je masira je to što navodno ima okoštavanje.
Ovo je za "Kurir" ispričao jedan od ogorčenih roditelja čije dete ide u ovu osnovnu školu. Prema njihovim rečima, direktorka Sanja je čula da J. J. ima dar koji je nasledila od svoje babe, pa je zato svakodnevno poziva u svoju kancelariju da je masira.
"Zamislite vi taj bezobrazluk, da ona dete sa časa izvodi da bi nju izmasirala. Bruka i sramota! Da li takva žena treba da bude direktor škole?", ogorčen je neimenovani roditelj.
Direktorku Sanju je zanimalo kako je priča stigla do novinara, a nakon toga je sve potvrdila.
"Da vam kažem, ja to dete ne zovem zbog neke relaks ili anticelulit masaže. Imam ozbiljno okoštavanje i ona je meni pritekla u pomoć, tačnije, pružila mi je prvu pomoć. Mene vrat kad zaboli, pada mi glava, nemam kiseonika i neko mora da mi pomogne. Čula sam od koleginice da je J. J. dar nasledila od svoje bake, koja mi je i dala odobrenje da me njena unuka izmasira", ka Sanja.
Ona dodaje da je učenicu samo dva puta zvala da joj pomogne.
"Zvala sam je jednom za vreme časa i jednom za vreme velikog odmora. Ne znam šta je tu sporno, nisam je zvala da me masira satima i nisam se skidala gola. Tražila sam samo vrat da mi istrlja jer mi je kao sudopera. Znate kad se sudopera zapuši pa uzmete ono plastično da je otpušite. E tako i moj vrat! Zapuši se krvotok, i tek kad ga neko izmasira, krv opet krene", objasnila je direktorka škole za "Kurir".
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP