Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

Komarci pobedili: Projekcije filmova neće biti na otvorenom!

Autor: fonet.rs | 25.08.2014 - 19:18:00h | Komentara: 0

SMEDEREVO, 25. avgust 2014. (FoNet) - Zbog najezde komaraca, umesto na otvorenom, filmske projekcije u okviru Kulturnog leta u Smederevu, biće održane u holu Centra za kulturu Smederevo, saopštili su danas organizatori.

Patosinema! svoje projekcije održava do daljnjeg u holu Centra za kulturu Smederevo zbog nemogućih uslova na Dunavskom keju koji su prouzrokovani opštom najezdom komaraca, navodi se uz ovonedeljnu najavu filmskih projekcija.

Veliki trud i napor da se bioskop uspešno održi na otvorenom je ovakvom situacijom poništen. Prošlonedeljne projekcije su sve održane u Centru za kulturu i to je svakako umanjilo užitak i duh ovog bioskopa.

“Filmovi će biti i dalje projektovani na zatvorenom do poboljšanja situacije, ukoliko uopšte do toga dođe do kraja ove nedelje kada se Patosinema! i završava”, navodi se u informaciji.

U periodu od ponedeljka do četvrtka publika će moći da pogleda osam animiranih ostvarenja, od 20 časova na Patosinemu! stiže još jedan Francuski filmski karavan, ovog puta namenjen za sve od 9 do 99 godina.

Francuski institut i Imlek predstavljaju ciklus filmova Dani Z'Animacije, u kojem su četiri dugometražna crtana filma najnovije francuske produkcije.

Nakon ovih filmova, Patosinema! nastavlja sa animiranim filmovima, ali sa drugog kontinenta. U terminima od 22 časa biće prikazane popularne japanske anime, koje predstavljaju selekciju Japanizma 2014, koju priređuje društvo ljubitelja japanske popularne kulture Sakurabana.

 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP