Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

DALJE NEĆEŠ MOĆI!

Komunalci betonskim kuglama blokirali prilaze

Autor: S. M. | 24.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Četiri porodice, čija se dvorišta nalaze neposredno uz Lazarev grad, od pre desetak dana do svojih kuća mogu samo pešice. Prilaz za automobile im je preprečen sa četiri betonske kugle koje je postavilo komunalno preduzeće.

Ugrožene četiri porodice

Ugrožene četiri porodice | Foto: S. Milenković

- Od prošle godine imam, kao i moje komšije, rešenje Gradske uprave kojim nam se dozvoljava prilaz motornim vozilom do dvorišta. Daljinski za rampu ispred zgrade Muzeja sam platio 20 evra, imam sve potrebne dozvole na koje sam potrošio više od 2.000 evra, a radovi na kući su mi stopirani jer ne mogu da dovezem materijal - žali se Kenan Brdarević.


Dejan Aleksić je bio zatečen kada je video betonske kugle na putu.
- Krenuo sam od kuće da odvezem ćerku kod lekara i naišao na betonske kugle pored kojih su bili komunalni policajci. Valjda su ih čuvali da ih neko ne pomeri - priča Aleksić.

Dvorišta porodica Aleksić, Jovanović, Kunić i Brdarević nalaze se u zoni Arheološkog parka, na stotinak metara od crkve Lazarice, i za prilaz do njih ne postoji drugi put osim onog koji je blokiran. U JKP „Kruševac“ kažu da su njihovi radnici postavili betonske kugle kako bi se sprečilo parkiranje vozila na travnjaku ispred Muzeja i crkve Lazarice.

- Pre nekoliko meseci ispred Muzeja je postavljena rampa. Sveštenici iz Lazarice su se žalili da rampa, za koju ova četiri domaćinstva imaju daljinski, uvek ostane podignuta kada neko od njih prođe. Preko vikenda, kada su svadbe ili gužva oko pijace, tu se parkiraju automobili. Zato su postavljene ove kugle - objašnjava Boban Kostić, direktor JKP „Kruševac“.
Poslednji komentari
  • Ivana Vreme: 24.11.2014 08:20h

    Tuga me obuzme kad vidim kako se neka deca muče,a naša deca besne i škole im ispred kuće,a oni ne idu,sve im je bolje od škole.Drago dete,nadam se da će ti neko pomoći da se tako mali ne mučiš :-(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP