Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

ALEKSANDAR GOLUBOVIĆ LJUBIO KOŠARKAŠICU DOK JE BIO OŽENJEN

Kristijan i Tatjana više ne kriju ljubav!

Autor: A. D. | 22.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 8

Jedan od poznatijih ljudi beogradskog podzemlja Aleksandar Kristijan Golubović (42) i mlada košarkašica Tatjana Živanović (23) više ne skrivaju višegodišnje ljubavno poznanstvo! Sveže razvedenog “žestokog momka” atraktivna sportistkinja juče je iz publike u sudnici bodrila tokom njegovog suđenja za trgovinu narkoticima.

Dvadeset godina mlađa sportistkinja juče bodrila iz publike u sudnici sveže razvedenog „žestokog momka”

Dvadeset godina mlađa sportistkinja juče bodrila iz publike u sudnici sveže razvedenog „žestokog momka”

Golubović i dvadeset godina mlađa Živanovićeva bili su u vezi pre tri i po godine dok je on bio u braku sa Suzanom Golubović (33) , zamenikom direktora Fokus radija, što dokazuju i poljupci koje razmenjuju na fotografijama koje “Alo!” ekskluzivno objavljuje.


- Njih dvoje su se zabavljali dok je Kristijan bio u braku sa Suzanom Golubović. To nisu ni skrivali, izlazili su zajedno na javna mesta - kaže izvor “Alo!”.

Kristijan na venčanju

Kristijan na venčanju

Ne pušta ženu


Kako saznajemo, Golubović se navodno žalio na rešenje o zahtevu za razvod od Golubovićeve.
- Ona je u zahtevu za razvod napisala da su im međusobni odnosi trajno narušeni i poremećeni, da se nemogućnost usklađivanja bračnih odnosa nalazi u njihovim naravima i različitom vaspitanju...Sve što se formalno i navodi u zahtevima za razvod. Međutim, Golubović se žalio na rešenje o razvodu - kaže izvor “Alo!”.

Golubovićeva je sredinom prošle godine podnela zahtev za razvod braka, a da im u zajedničkom životu ne cvetaju ruže, odalo ih je to što je ona prestala da dolazi na Kristijanova suđenja, koja ranije nije propuštala. Njih dvoje su se venčali 28. septembra 2006. godine u požarevačkom zatvoru, a rešenje o razvodu braka, kako je “Alo!” ekskluzivno objavio, Goluboviću je dostavljeno u ćeliji na jesen prošle godine.Mlada Živanovićeva počela je krajem prošle godine da se pojavljuje na suđenjima. Ali, kako saznajemo, mnogo ranije razmenjivala je pisma sa Golubovićem, koji se nalazi iza rešetaka, što je za “Alo!” i sama potvrdila.


- Dopisujemo se i to je sve. Naš odnos je sada čisto prijateljski i dolazim na suđenja kako bih ga bodrila i podržala. Tačno je da smo se zabavljali ranije. Kristijan je već tada hteo da se razvede, brak sa Suzanom mu je bio u krizi. Ona se u to vreme odselila iz Kristijanove kuće. Počeli smo da se zabavljamo u avgustu 2009. do njegovog hapšenja u januaru 2010.. Tada smo se dogovorili da svako živi svoj život - priča za “Alo!” Tatjana Živanović.

Golubović i Živanovićeva bili su u vezi pre tri i  o godine dok je on bio u braku sa Suzanom Golubović

Golubović i Živanovićeva bili su u vezi pre tri i o godine dok je on bio u braku sa Suzanom Golubović

 
Atraktivna košarkašica otkriva da se sa Kristijanom upoznala na boks-meču u Sportskom centru “Šumice” i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljom.

Kristijan Golubović (42) i mlada košarkašica Tatjana Živanović

Kristijan Golubović (42) i mlada košarkašica Tatjana Živanović

 
- Sada se samo dopisujemo. Čak mu i neke moje drugarice pišu. Nikada mu nisam bila u poseti jer je to omogućeno samo njegovoj porodici. Dva puta sam bila na suđenju - .tvrdi Tatjana i dodaje da ne živi u Srbiji i da zbog povrede kolena trenutno ne igra utakmice.

Nije droga, već ćevapi


Svedok Živojin Marković (22) rekao je juče na suđenju Goluboviću, optuženom za organizovanje trgovine narkoticima, da se u više navrata sastajao sa optuženim Mirsadom Fujaljkićem kako bi preuzeo meso za ćevape.
- Kristijan bi mi zatražio da odem na autobusku stanicu da preuzmem ćevape od osobe za koju mi on kaže. Fujaljkić mi je meso donosio u ručnom frižideru ili na poslužavniku pokrivenom celofanom - rekao je Marković i dodao da se družio sa sestrićem Golubovića kod kojeg je živeo oko godinu dana. Marković je rekao da nikada od Golubovića nije dobio novac za odlazak po paket, ali da su “svi zajedno jeli ćevape”. Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Poslednji komentari
  • Petar Vreme: 22.02.2013 10:11h

    Svaka cast, kristijan bas izgleda mladoliko, mora da je pio zeolit

  • goran Holland Vreme: 22.02.2013 15:03h

    Jel i ova prima..pisma svaki dan u razlicitim odlicima itd kao i ova predhodna.Svaka robija nova zena!

  • Part Vreme: 22.02.2013 15:07h

    Mladolik,pa lepo kaze da su jeli cevape.

  • maha Vreme: 22.02.2013 16:21h

    Ni cevapi nisu sto su nekad bili !

  • andja Vreme: 22.02.2013 17:47h

    ovaj u zatvoru menja devojke kao carape a pri tom ne lici ni na sta. sta je sa tim zenama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP