Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

ZA NEVERICU

Kroz WC do kancelarije!

Autor: Gane Đorđević | 21.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Miroslav C. (56), upravnik nekadašnje robne kuće u Lazarevcu sada zadužen za bezbednost ovog objekta, radi u kancalariji koja se nalazi na jednom krajnje neuobičajnom ali, shodno njegovom zaduženju, mora se priznati, i veoma skrovitom mestu. Jedini put kojim se može doći do ovih “tajnih” odaja vodi kroz WC koji dele muškarci i žene zaposleni na prvom spratu ovog velelepnog zdanja!

Do svog radnog stola Miroslav C. (56)  može doći jedino prolaskom kroz WC koji  dele muškarci i žene zaposleni u zgradi  nekadaš

Do svog radnog stola Miroslav C. (56) može doći jedino prolaskom kroz WC koji dele muškarci i žene zaposleni u zgradi nekadašnje robne kuće u Lazarevcu

Ispod krova nekadašnje robne kuće veličine 5.000 kvadratnih metara danas se nalazi nekoliko prodavnica, kineski butik, banka, kafe poslastičarnica, gradska galerija i dvadesetak kancalarija, koje koriste sindikalci i radnici “Kolubare” čijim je parama osamdesetih godina prošlog veka finansirana izgradnja ovog objekta u centru grada.

Upravo jednu od tih kancalarija do pre godinu dana koristio je Miroslav C., radnik “Kolubare-Ugostiteljstvo”, ali je iz nje morao da se iseli kada su u rudniku odlučili da tu smeste svoje kadrove.

Pred upravnikom je tada iskrsla velika dilema - da se premesti u desetak kilometara udaljeno Vreoce, gde je sedište njegove firme, ili da se preseli u kancalariju do čijih je vrata jedino moguće doći prolaskom kroz jedan muško-ženski WC. Posle kratkog premišljanja, šef je ipak odlučio da ostane na svojoj staroj adresi.

Samo napred: Kancelarija Miroslava C.

Samo napred: Kancelarija Miroslava C.


- Mnogo mi je bolje ovde, pored WC-a, nego da radim u Vreocima, gde od industrijskog dima ne može da se diše. Mogao sam da se preselim i u portirnicu ili jedan od magacina u robnoj kući, ali sam se ipak odlučio za ovaj prostor, u kome je nekada bila smeštena garderoba. Već sam se navikao, tako da mi posetioci u komšiluku uopšte ne smetaju - iskren je Miroslav.

Međutim, pojedinim korisnicima nužnika još nije svejedno kad dođu da obave “posao”. Jedan od njih priznaje da je prilikom ulaska u kabinu još uvek pod velikim stresom pri pomisli da ga od upravnika deli samo jedan tanak zid.

- Kad je u pitanju mala nužda, još i nekako, gađam keramiku. Problem je kad me pritera. Sav se stisnem da me kolega prekoputa ne bi slučajno čuo. Ne znam kako je njemu, ali mene je, brate, sramota kad mi ponekad omakne - pošteno kaže naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP