Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

LJUBAVNE PRIČE IZ PERA ČITALACA

Ljubav je najveći pokretač!

Autor: R. TUČIĆ | 07.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rođena sam u skromnoj i srećnoj porodici. Oduvek sam bila uzoran đak, uspešno sam i u roku završavala sve školske obaveze, a potom i fakultet.Po završetku studija, vratila sam se u rodni grad i našla posao u struci.

Ljubav

Ljubav | Foto: Shutterstock

Posle kratkog druženja, nepromišljeno sam pristala da se udam za dobrog druga koji mi je poklanjao pažnju i bio vrlo zaljubljen u mene. Nisam prema njemu gajila ista osećanja, ali sam pomislila da treba da pristanem da se udam za njega i da će se emocije vremenom razviti. Kao što je i bilo za očekivati, brak se neslavno završio posle 10 meseci, uz buran razvod. Iz svega toga izašla sam povređena, iscrpljena, tužna i u to vreme u mom malom gradu obeležena kao razvedena žena. Ubrzo sam otišla na kratak odmor u Rusiju i tamo našla mir. Posle tog divnog putovanja, dobila sam pozivnicu od sestre za svadbu. Ne preterano raspoložena, otišla sam da je ispoštujem, ne planirajući da se dugo zadržavam i ne sluteći da ću baš tu upoznati ljubav svog života.


Sabirala sam utiske s prijateljima o putovanju, kada mi se krajnje neotesano i slobodno obratio pripiti mladić: „A ti si bila u Rusiji?“. Odgovorila sam ljutito: „Da“, i nastavila priču s prijateljima. On se opet krajnje nekulturno ubacio: „A kad ćeš da mi pričaš kako ti je bilo?“. Počela sam da osećam nervozu jer nikad nisam volela navalentne i netaktične muškarce. Kada sam ga bolje pogledala, shvatila sam i da nije moj tip muškarca i poželela da što pre pobegnem. Ustao je za mnom i zamolio me za broj telefona. U žurbi sam mu rekla svoj kućni broj, samo jednom, očekujući da tako pijan neće zapamtiti. Već sutradan je usledio njegov poziv. Bila sam iznenađena da je u onakvom stanju uspeo da zapamti tolike brojeve. Pozvao me je na piće i ja sam prihvatila, s namerom da mu objasnim da nisam žena za njega. Sve sam mu to i objasnila, rekla da sam se jednom udavala i kako se sve to završilo i da bi najbolje bilo da se ne viđamo. On je samo ćutao, palio cigaretu jednu za drugom i slušao me. Ispratio me je do kuće, pozdravili smo se drugarski i mislila sam da me više neće zvati. Sutradan je opet pozvao. Ta njegova upornost je počela da me privlači i ubrzo sam osetila da počinjem da se zaljubljujem. Meseci koji su usledili bili su kao iz bajke. Ubrzo smo počeli da pričamo i o deci. Želeo je da mu prvo dete bude muško i da se zove po njegovom ocu - Dušan. Posle godinu dana, bog je dao da mu ispunim želju. Posle dve godine, na svet je došla i naša mezimica Jovana (ponovo po njegovoj želji). Uživali smo u odrastanju dece i našoj ljubavi, ali i stoički pregrmeli sve probleme koji su pratili period devedesetih, a posle i bombardovanje. Najviše nas je uzdrmalo kada sam otkrila da bolujem od teške i neizlečive bolesti - multiple skleroze. Godine su prolazile, moja bolest je napredovala, a on je uvek uspevao da bude tu kad god mi je bilo potrebno, da bude uz decu i da bude posvećen svom poslu, jer je u međuvremenu premešten u Beograd. Pošto je moja bolest napredovala, on je odlučio da napusti svoj dobro plaćeni posao i vrati se u naš grad da bi bio uz mene. Nažalost, već dve godine ne može da nađe posao u svojoj struci i finansijski smo u veoma lošem stanju. Ali ja sam i neizmerno zahvalna bogu što mi ga je poslao jer samo zahvaljujući njemu uspevam da prevaziđem sve teškoće i najbitnije je da smo kao porodica zadovoljni, radujemo se svakom novom danu i borimo se zajedno, jer je ljubav najveći pokretač!

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!


Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu. Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj (JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP