Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

NEZABORAVNA EKSKURZIJA

Maturante odveli u gej klub!

Autor: Ružica Kantar | 02.11.2012 - 22:59:00h | Komentara: 5

Učenici četvrtog razreda Osme beogradske gimnazije tvrde da su im tokom maturske ekskurzije u Italiji u jednu od diskoteka upali homoseksualci koji su potpuno slobodno i provokativno đuskali oko šipki, uprkos činjenici da je trebalo da klub po ugovoru sa agencijom bude zatvorenog tipa!

Na žurki se pojavila nepozvana šestorica muškaraca

Na žurki se pojavila nepozvana šestorica muškaraca

Roditelji đaka žale se da se pored toga deci točio alkohol, hrana je bila loša, a karte za kulturno-istorijske spomenike nisu bile plaćene.
- Ćerka se baš radovala ovoj maturskoj ekskurziji. Međutim, kada se vratila, bila je vidno razočarana. Prvi šok je doživala kada su se prvo veče u diskoteci pojavila šestorica homoseksualaca, 25 ili 26 godina starosti. Počeli su, na opšte zaprepašćenje, da piju i da se vrte oko šipke - objašanjava za “Alo!” majka jednog od učenika (imena poznata redakciji). Naša sagovornica kaže da se mladići nisu ljubili ni hvatali pred decom, ali da su u svom nastupu bili vrlo provokativni.


Inspekcija proverava!

U turističkoj inspekciji juče su potvrdili za “Alo!” da je taj sektor juče u 11.30 dobio prijavu Osme beogradske gimnazije, te će u TA “ Globus travel” započeti kontrolu.
- O nalazu inspektora ćemo vas obavestiti po završetku inspekcijskog nadzora i odgovoriti na postavljena pitanja. Od nalaza inspektora zavisi da li će i koje mere inspektor preduzeti - poručili su za naš list.
Kako “Alo!” saznaje, protiv TA “ Globus travel” turistička inspekcija do sada nikada nije dobila slične prijave.

- Osim učenika Osme gimnazije u diskoteci niko nije smeo da se nalazi. U ugovoru koji je škola sklopila sa agencijom “Globus travel” stoji da je klub zatvorenog tipa, što znači da ne samo da je lokalcima zabranjen ulaz već i učenicima drugih škola - dodaje ona.
Prema njenim rečima, pored ove na ekskurziji je bilo i brojnih drugih nepravilnosti.

- I drugim roditeljima su se žalila deca. Tako smo saznali i da im je jedan od vodiča kupovao alkohol, da karte za kulturno-istorijske spomenike nisu ušle u cenu aranžmana, da su deca spavala na pomoćnim ležajevima koji su bili polomljeni, a da se obećani “pojačan doručak” sastojao od jedne šnite šunke i šnite kačkavalja - objašnjava ona za naš list.

Ovim povodom “Alo!” je juče kontaktirao i sa Osmom beogradskom gimnazijom, ali do zaključenja broja nismo dobili komentar direktorke Irene Brajević, dok je Miodrag Lazović, direktor “Globus travela”, odbacio sve navode kao netačne! On kaže za “Alo!” da nijedan vodič nije u svom izveštaju naveo da se desio bilo kakav problem u diskoteci.

Roditelji tvrde i da se deci točio alkohol

Roditelji tvrde i da se deci točio alkohol

- Diskoteka je bila zatvorenog tipa i niko nije smeo da uđe osim učenika i zaposlenih tamo. Ukoliko je i bilo nekih mladića koji nisu iz škole, pretpostavljam da se radi o šankerima ili članovima obezbeđenja. Da li su gej ili ne, to uopšte nije važno. Što se tiče alkoholnog pića, tvrdim da ga nije bilo u diskoteci i da ga vodiči nisu nabavljali. Ako su ga i našli negde, odgovorni za to su razredne starešine, koje su o njima trebale više da vode računa - objašnjava Lazović.

- Što se hrane tiče, ona je tipična za hotele sa tri zvezdice. Pomoćnih ležajeva je bilo samo prvo veče u jednoj sobi, a posete kulturnim ustanovama nisu ni navedene u ugovoru - kaže Lazović, izražavajući sumnju u to da roditelji ovim neopravdanim kritikama žele da smanje cenu aranžmanu.
Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 03.11.2012 05:49h

    ...ajme majko,pa kakve su to ekskurzije,kad vam se učenici ne smiju ni sa kim družiti i plesati u diskačima zatvorenog tipa... ...u Italiji vam je doručak uvijek slabašan,krosančić,makijato i ćao... ...malo više putovati,pa ćete manje biti ksenofobični...

  • Mondo Vreme: 03.11.2012 09:06h

    Pa nisu ih silovali, pobogu! To sto su u "klub zatvorenog tipa" dosli jos neki momci je svakako veci problem od nasilja koje imaju po skolama u Srbiji. Get a life, people.

  • milos Vreme: 03.11.2012 09:13h

    Na zalost, tacno je ovo sto majka navodi u izjavi. I meni se moje dete zalilo na organizaciju ekskurzije. Hrana je bila losta tako da su sve pare potrosili na "fast food" hoteli su bili u katastrofalnom stanju sa pomocnim, polomljenim krevetima a same sobe prljave. Karte za kulturno istoriske spomenike nisu bile placene i ako je nama dato u ponudi agencije da ce biti..Ovome se vec jednnom mora stati na put jer same agencije moraju da shvate da morju da ispune ono sto pise u ponudi kojoj daju skolama!

  • ssg Vreme: 03.11.2012 11:28h

    hahah kakvi seljacici, pa ovde na zapadu je normalno da dodju homosi u klub... nije bre ovo zatucana srbija da im zabranjuju ulaz, ili da ih tuku...

  • nedjo Vreme: 03.11.2012 17:02h

    a oni kao ne bi kupovali alkohol... dosta bre foliranja! sledeci put na ekskurziju u malu krsnu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP