Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

NEDOLIČNI KOMENTARI MAJKE PRED ĆERKOM ZGROZILI JAVNOST

„Moja ćerka još
ne puši oralno!” (VIDEO)

Autor: Gane Đorđević | 28.02.2013 - 23:52:00h | Komentara: 6

Snimak jedne majke koja u društvu svoje maloletne ćerke odgovara na pitanja anonimnih autora putem sajta “ask.fm” izazvao je veliku pažnju na “jutjubu”, ali pre svega zgražavanje!

Dok ova žena odgovara na vrlo provokativna  pitanja, njena ćerka nekontrolisano se  smeje odobravajući majčine neobične  životne

Dok ova žena odgovara na vrlo provokativna pitanja, njena ćerka nekontrolisano se smeje odobravajući majčine neobične životne | Foto: Shutterstock

Dok ova žena, koja sebe naziva “kraljicom majkom”, odgovara na vrlo provokativna pitanja, njena se maloletna ćerka sve vreme nekontrolisano smeje odobravajući majčine nedolične komentare i veoma neobične životne stavove o drogi i seksu!


Pričaj sa strancima

Inače, sajt „ask.fm“ sve je popularniji među maloletnicima, koji ga reklamiraju i preko društvene mreže „fejsbuk”. Putem sajta moguće je anonimno postaviti razna pitanja registrovanim korisnicima koji na njih daju odgovore u pisanoj ili video formi.

Na pitanje da li zna da njena ćerka ne puši samo nargilu, “kraljica majka” daje krajnje analitičan odgovor.
- Moja ćerka ne puši oralno, još je mala, lake droge ne koristi, cigare je zapalila samo dve - objašnjava strancima na internetu pred detetom koje još ide u osnovnu školu.

Zanimljiv je i mamin odnos prema drogama, jer na konstataciju da je narkoman, ona objašnjava da puši samo cigarete, ali da u njenim godinama nije na odmet ponekad uzeti drogu. Nakon ove mamine replike ćerka počinje da recituje: “Ko puši, zdravlje ruši, ko duva, zmaj ga čuva”!

Na snimku koji traje sedam minuta ćerka neprekidno bodri svoju majku, a njene neobične odgovore uvek isprati nekontrolisanim smehom. Kada joj u jednom trenutku poruče da bi se ubili da imaju takvu majku, dete odgovara u maminom stilu.

Snimak hit na „jutjubu“: „Kraljica majka“ sa ćerkom

Snimak hit na „jutjubu“: „Kraljica majka“ sa ćerkom

- Idi, ubij se kapima za nos, odma‘, odma‘, papučom se obesi, kašikom reži vene, njoj samo tabane možete da ljubite - poručuje majkino dete.
Odgovori “kraljice majke” izazvali su veliko zgražavanje, ali i isto takve komentare, pa na konstataciju da je ku*va, ova „učiteljica života“ ima veoma zanimljivo objašnjenje.

- Od vaših prepametnih i prepoštenih mama mi ku*ve ne možemo da dođemo na red. Nadam se da si me razumela ili razumeo. Pozdravi svoju dragu mamu - poručuje “carica”.

“Da li je ovo majka savremenog društva? Da li se ovakve reči govore pred detetom?”, komentar je ispod snimka koji je objavljen na “jutjubu”. Interesantno je da je neki čak i podržavaju, drugi pak uzvraćaju bljuvotinama kakve i sama govori pred detetom, a treći smatraju da socijalno i policija treba hitno da se umešaju.

Modno podučavanje
- Alo, ženo, ćerka ti se slikala s 12 godina u gaćicama i brushalteru. Da li vidiš u šta je pretvaraš? Jednog dana će se slikati gola i prodavaće svoje telo jer si je ti to naučila!


„Kraljica mama“: Da li si ti bio u modnoj agenciji? Tamo se ne slikaju u skafanderima, nego dve slike u vešu, dve u haljinici, a dve u pantalonicama. Prodavaće svoj izgled u časopisima i na revijama. Uđi na internet i vidi šta je buk. Možeš samo da joj zavidiš!


- Keva ti je carica, nemoj te da se obazirete na anonimuse. Samo tako nastavite.


„Kraljica mama“: Ni ti nemoj da se obazireš na ove anonimne „p“, da ne budem prosta, na ove vagine.

Poslednji komentari
  • Sale Vreme: 01.03.2013 00:02h

    Ovaj snimak i sve ovo je odavno na netu. Inace zalosno!

  • marko Vreme: 01.03.2013 00:18h

    Kruska pada ispod kruske nece ispod jabuke. Jednom recju kakva majka, takva cerka. Strasno

  • mirko Vreme: 01.03.2013 10:10h

    Ma strasna stvar samo sto nismo izgleda mi svesni toga. Sta moze da se ocekuje od ovog buduceg jadnog deteta kada sve ovo slusa i gleda i dozivljava pre svega od svoje majke.

  • jovan Vreme: 01.03.2013 21:45h

    sta bre napadate devojku.sta vas briga kako se ona ponasa nije vas problem apsolutno

  • seka Vreme: 02.03.2013 10:15h

    a nisu vam strasna pitanja koje postavljaju ovi primitivci, maloletnoj devojcici postavljaju seksualno eksplicitna pitanja, to vam je skroz ok...ova majka je priskocila cerki, da joj pokaze kako da se odbrani od napasnika kroz salu i da joj pokaze kako se izlazi na kraj sa budalama...i jesu kraljice obe...a ovi sto postavljaju pitanja su poremeceni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP