Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

KAO U HOLIVUDSKOM FILMU

Najromantičnija prosidba u Nišu! (FOTO)

Autor: Branko Janačković | 17.04.2015 - 14:47:00h | Komentara: 5

Miloš Veličković (33) iz Bojnika zaprosio je na najromantičniji način svoju devojku Anu Tričković (19) iz Niša.

Nije mogla da odbije

Nije mogla da odbije | Foto: Maja Marjanović

Dok su šetali nišavskim kejom, sa bedema na susednoj strani reke, njegovi prijatelji razvili su ogroman transparent na natpisom „Udaj se za mene“, on je kleknuo na kolena i izvukao verenički prsten tako da izabranici njegovog života nije trebalo ni tren razmišljanja da presrećna usklikne - „DA“!


-To mi je bio najromantičniji trenutak u životu, presrećna sam. Znala sam da će nešto originalno da uradi, ali nešto ovako nisam ni mogla da sanjam, kaže Ana koja se sa Milošem zabavlja osam meseci.

Shvatili da su suđeni jedno drugom: Miloš i Ana

Shvatili da su suđeni jedno drugom: Miloš i Ana | Foto: Maja Marjanović

Upoznali su se slučajno u autobusu za Grčku, pa su počeli da se druže po povratku u Niš. Onda je, kako to biva, nenadano došla i ljubav – za kratko vreme shvatili su da su stvoreni jedno za drugo.


- Ana je posebna devojka, želeo sam zato da je zaprosim na poseban način. Da je iznenadim lepo. Četiri dana su moji drugovi pravili i ispisivali ogroman transparent koji je trebalo razviti sa bedema keja. Da bi sve bilo zabeleženo okom kamere, pozvao sam fotografa Maju Marjanović koja inače slika Anu, i pitao je da li zna da čuva tajnu. Dogovor je bio da se ona kao slučajno nađe na keju tog dana na dogovorenom mestu, prča stameni Miloš.


No, plan mu se toga dana nije odvijao po zamišljenom planu. Našao se sa Anom i predložio joj šetnju kejom, navodno do obližnje menjačnice, ali se Ana nećkala. Kada su sišli na kej, nije htela da ide u pravcu mesta gde se nalazio transparent... Nekako su se složili i krenuli u šetnju. „Slučajno“ su naišli na Maju koja je imala fotoaparat kod sebe...


- Predložio sam je da nas slika što je bio signal mojim drugovima koji su stajali sa druge strane obale, kod restorana Kvins, da razviju transparent. Onda sam rekao Ani da se okrene, priča Miloš.

Ljubav za sva vremena

Ljubav za sva vremena | Foto: Maja Marjanović

 
Ona isprva nije znala šta se dešava.


- Čula sam prvo ovacije, jer su prolaznici sa keja i mosta počeli da skandiraju iz sveg glasa. Onda sam se okrenula i videla transparent. Prvo nisam znala šta da mu odgovorim, onda su prolaznici počeli da skandiraju: „Da čujemo odgovor“. Rekla sam „da“! Od sreće su mi krenule suze. To je neverovatna sreća. Nije mala stvar. Meni je stvarno mnogo stalo do njega i nama je stvarno mnogo lepo. I kada me ovako prijatno iznenadi osećam se važno. Jedna koleginica moja mame, kada je čula za prosidbu, rekla je: „Mene neko tako da zaprosi, opet bih se udala“ - veli Ana.

Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 17.04.2015 17:52h

    Bravo za trud i originalnost! Srecno i dugovecno.

  • kobasica srbije Vreme: 17.04.2015 20:45h

    Ma sve je to u redu al batice četrnaest godina si stariji od nje, hrabrost u svakom slučaju nek je sa srećom.

  • Milos Vreme: 17.04.2015 21:32h

    "Udaj se za mene", pa znak pitanja...

  • hm.. Vreme: 18.04.2015 18:39h

    napeta situacija... pod pritiskom je potklekla :D znao covek kako da zaprosi a da ne odbije ;) sa srecom omladino!

  • hm.. Vreme: 18.04.2015 18:43h

    inace,milose,bolje je da imamo normalan narod i ljude u svojoj okolini,nego iskompleksirane i prepotentne zlotvore... tako da,u sadasnjem svetu je bolje biti prijatelj sa onima koje bas ta izvestacenost ne zanima... pokazali su se kao veci ljudi od onih sto su skole izucili,sa visine gledaju u narod i biraju ljude oko sebe po uspehu i bogatsvu,a ne po ljudskosti.. tako da,neka pise ko kako hoce,bitno je da se sporazume narod i da se sustina ne gubi a jos manje da se niti prijateljstva,ljubavi i postovanja izgube..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP