Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SRPSKA SAJBER IMPERIJA

Naši tenkovi razvalili Evropu

Autor: Gane Đorđević | 09.03.2015 - 12:20:00h | Komentara: 12

Slavi Srbijo, nove evropske prvake! Pred srpskom tenkovskom brigadom cevi su položile sve oklopne armije u Evropi! Na bojnom polju za sobom su ostavljali samo pustoš.

Sjajni momci osvojili zlato na petom evropskom  prvenstvu „Sveta tenkova”

Sjajni momci osvojili zlato na petom evropskom prvenstvu „Sveta tenkova”

Nema zarobljenih, nema predaje. Iza njih ostaje samo prah i pepeo. Sa njima nema šale, jer oni su prava kaznena ekspedicija. Najbolja tenkovska brigada na planeti - “Kazna kru”! Rimski legionari su bili čvrsti, utrenirani i surovi. Prekaljeni. Na tim tekovinama odgajana ja ova neustrašiva grupa urbanih heroja koja godinama komjuterskim miševima i tastaturom seje strah među igračima jedne od najpopularnijih akcionih video-igara na svetu.

Moćna „Kazna kru“

Moćna „Kazna kru“


„World of tenks“ (Svet tenkova) zapravo je simulacija tenkovskih borbi iz Drugog svetskog rata i igra se između dva tima sastavljena od po sedam igrača. Cilj svake borbe koja u proseku traje između pet i deset minuta, jeste osvojiti neprijateljsku bazu ili im uništiti sve tenkove. Na petom evropskom prevenstvu koje je od 28. februara do 1. marta održano u Sofiji naši virtuelni oklopnici osvojili su zlatnu medalju.

- Smenjivali smo se u vođstvu, a presudila je smirenost naših nišandžija i dobro pripremljena taktika koja nas je dovela do evropskog trona. Inače, ovo je prvi poraz neke ruske ekipe otkako je 2010. godine patentirana ova video-igrica - s ponosom kaže Dragan Stanojević, tenkista izviđačkog oklopnjaka.
Poslednji komentari
  • Redy fo battle Vreme: 09.03.2015 14:06h

    Kazna smash ;)

  • mitko Vreme: 09.03.2015 14:16h

    Ovo kao da su pobedili u Farmvillu.

  • Nenad Vreme: 09.03.2015 14:27h

    Cisto radi reda da se zna, nisu nasi tenkovi ... kazna kru je internacionalni tim, tri momka iz Srbije, Beograda, jedan je iz Hrvatske, i mislim da su 2 ili 3 nemca

  • tigar 1 Vreme: 09.03.2015 14:46h

    mitko r*t*rd, ovo je jedna od igrica za koju treba imati mozak, osmisliti taktiku, i imati dobre reflekse :) al' dobro, ne mozes ti to da shvatis, idi cepaj zumu deluxe :)

  • ADMIN WOT SRBIJA Vreme: 09.03.2015 18:47h

    Svaka cast momcima , kao i prosle godine samo ALO je pisao ako se dobro secam. Odmah se nadju neki da kritikuju. Igra je odlicna strategija a u timu ima najvise SRBA , zatim HRVAT , BOSANAC , POLJAK i NEMAC! Sve u svemu i na offical sajtu WG LIGE stoji da KAZNA KRU DOLAZI IS SRBIJE !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP