Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

INCIDENT U PRIJEPOLJU

Nastavnik namlatio đaka na času?

Autor: Informer | 27.03.2015 - 15:33:00h | Komentara: 5

Ismet Sadiković iz Prijepolja tvrdi da je njegovog sina A. S. učenika petog razreda Osnovne škole "Vladimir Perić Valter", na času pretukao nastavnik likovnog Milenko Malešić!

Šamar

Ilustracija | Foto: Profimedia

Sadiković  kaže da njegov sin pretpeo fizičko i psihičko zlostavljanje zbog čega više ne želi da ide u školu.
- Zbog sitnog nestašluka on je mog sina izveo ispred table i vukao ga za uši i ruke, udarao mu je šamare i pretio da će mu ugurati papir u usta. Potom ga je odgurnuo i moj sin je glavom i leđima udario u štok od vrata i zadobio povrede zbog kojih smo ga vodili kod lekara - rekao je Sadiković i dodao da je o svemu obavestio policiju.
Optuženi nastavnik Milenko Mališić rekao je da između njega i učenika jeste došlo do fizičkog kontakta, ali da ga nije tukao.
- Nisam ga tukao, imam 37 godina staža i nikada to nisam radio. Više puta sam upozoravao učenike i od njih tražio da budu mirni. Srčani sam bolesnik i u tom trenutku mi je koncentracija popustila, pa sam tako reagovao, ali ga nisam tukao - rekao je Mališić.
Direktor ove škole Milinko Mićović potvrdio je da je nastavnik Mališić izudarao učenika A.S. On je rekao da je u školu zbog toga dolazila policija i da je saslušala učenike u prisustvu roditelja.
- Policija je o svemu napravila zapisnik. Napisao sam rešenje o suspenziji nastavnika Mališića, ali je on pre toga otišao na bolovanje, pa nisam stigao da mu ga uručim - rekao je direktor Mićović.
Zbog ovog incidenta učenik A.S. već pet dana ne ide u školu, a kako kaže njegov otac za "Informer", verovatno će ga prebaciti u drugu školu.
Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 27.03.2015 16:25h

    Ne bih ja ovde preuranjeno zaključivao

  • brka Vreme: 27.03.2015 17:10h

    danas su deca bezobrazna-podrzavam nastavnika

  • Ziko Vreme: 27.03.2015 17:20h

    e neka je...dok su tukli bezobraznu decu,nije ni bilo ovakvo stanje.....a ti mili sto ga ne vaspita da postuje profesora i bude miran na casu....jok mange...peti razred.

  • NODI Vreme: 27.03.2015 21:22h

    Poznajem profesora, koji poznatiji nako nastavnik Muki. Odgovorno tvrdim da je profesor dusa od coveka, svima deli petice i dopusta da se na njegovom casu uce drugi predmeti ako djak mora da odgovara. Cesto bi sa njim na casu i odigrao partiju saha, uvek ga srdacno pozdravim na ulici a on naravno odvrati. Profeosr koji ne maltretira djake kako je njegov predmet najbitniji, i koji trazi samo jedan rad za ocenu, rad Svetog Save, pa puno li je. Ta skola u kojoj je Micovic direktor prva ne postuje zakone. Zakon inkluzije kao i da ne postoji, za njega, a nije redak slucaj da direktor dodje pijan u skolu, sto nije slucaj sa savesnim profesorom Mukijem koji otac moze da bude direktoru da bi ga on preko tabloida blatio. Potpuna podrska Mukiju. Tvoj zahvalni djak !

  • jagoda Vreme: 28.03.2015 12:05h

    ruke mu se pozlatile ako je istina u sta sumnjam dok su nastavnici bili postovani bili su i dobri djaci a sada djaci svasta rade i ne cene nastavnike bruka i sramota treba vratiti zakon da nastavnici imaju veca ovlascenja a ovako ni u skoli a ni roditelji nesmu da se suprodstave deci pravite razbojnike od dece sramota

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP