Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

LJUBAVNE PRIČE IZ PERA ČITALACA

Oči pune zvezda i uspomena!

Autor: Ljiljana J. Simić | 19.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ti divni, daleki a tako bliski dani. Naša gimnazija u gradu na Zapadnoj Moravi. Tvoje oči tamne i tople, iznutra osvetljene. Kao da su zvezde u njima sve ove godine nalazile svoje utočište. I moje uspomene koje se u njima kupaju.

Ljubavna priča

Ljubavna priča | Foto: Shutterstock

Odavno već ne živiš u Srbiji i možemo se sresti samo u sećanjima. Da li su i tvoja živa? I da li na obali daleke reke misliš na Moravu, na one jeseni i proleća, na držanje za ruke i razgovore duge, preduga za naše tada tako mlade godine? A sve ih i danas pamtim. I onaj na rastanku kada smo otišli svako na svoje studije u različite gradove. Bili smo maturanti, a život pred nama. I bilo je svega, i uspomena i padova. I sreće i suza. Ali nikada više takve ljubavi.


Šest sati smo razgovarali na tom rastanku. I danas se sećam svake reči, svakog tvog pogleda. I često mislim da se zaista nikada, ali baš nikada ne mogu rastati oni koji su se stvarno voleli.

Šta bih dala da mogu da vratim vreme, da vratim one dane, da vratim nas. Krenula bih sa tobom u Beograd na studije koje sam i sama volela. Ne bih odustala ni zbog čega. Na dva kraja sveta, mi smo dve uspešne ličnosti. Ali nema nas. U tvom životu, kao i u mom, bilo je drugih. Ali nikada onog jedinstva kada dvoje čine dve polovine jedne jabuke. Nikada i ni sa kim više nisam mogla savršeno da ćutim i isto tako da pričam dugo, beskrajno dugo.

Ponekad mislim da je tačno da su sve prave ljubavi tužne. Naša je bila samo na kraju takva. I mislim, ko zna, možda se mi u stvari nikada nismo ni rastali. Jer zašto bih inače, kad god svratim u grad iz naše mladosti i prođem pored gimnazije, osećala tvoj topli pogled u kosi, na vratu i čula tvoj šapat na istim tim mestima. Otkriću ti jednu tajnu. Uvek zastanem ispred škole i pogledam u pravcu odakle si dolazio. Da li ćeš jednom iznenada naići? I jednostavno, baš kao da se nikada nismo rastali, onim svojim melodičnim glasom reći: „Gde si poeto?“. Godine prolaze, ali moja nada da ćemo se sresti ne bledi, baš kao ni ljubav. Jer nikada se ne rastaju oni koji su se stvarno voleli.

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!

Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu.
Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj ( JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP