Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SREĆNI DOBITNIK LOTO SEDMICE JOŠ SE NIJE POJAVIO

Pančevo „juri“ milionera

Autor: Bojana Rajić | 05.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Opšta znatiželja zavladala je juče Pančevom, pa se oko 70.000 meštana ovog grada raspitivalo ko je postao milioner, nakon što je u utorak u 43. kolu Lotoa u igri „Loto Plus“ izvučena „sedmica“, koja vredi 253.155.850 dinara, odnosno nešto više od 2,2 miliona evra.

Ispred srećnog kioska,  gde je uplaćen dobitni listić, juče su se okupljali znatiželjni meštani

Ispred srećnog kioska, gde je uplaćen dobitni listić, juče su se okupljali znatiželjni meštani

Nepoznati čovek je za 2.520 dinara odigrao sistem od devet brojeva i dobio milione. Međutim, iz Državne lutrije Srbije juče nismo uspeli da dobijemo informaciju da li se srećni dobitnik njima javio.


Euforični Pančevci uglavnom su se okupljali oko uplatnog mesta gde je popunjen srećni tiket ispred radnje „Zlatna Palma“ u ulici Vojvode Putnika. Komšije, poznanici i prijatelji vlasnice srećnog kioska Jasne Jelenić tvrdili su da je talična za loto dobitnike, pa su ceo dan dolazili u radnju da umesto dobitniku čestitaju njoj, jer je srećne ruke. Ona, s druge strane, smatra da je za dobitak važno šta kaže mušterijama kada im predaje tiket u ruke.

- Ne smem da pogrešim, svima poželim sreću. Imam stalne mušterije koje vole da im kažem da, recimo, polome nogu. Ili da ništa ne kažem. I toga se strogo pridržavam - objašnjava ona, i dodaje da na ovom mestu radi već 20 godina. Ipak, Jasna nije sigurna da je baš ona radila kada je dobitni loto listić, koji je nekoga u utorak učinio milionerom, uplaćen. Moguće je da je ovog puta i njena koleginica Nada Mitić bila srećne ruke. Obe se smeju, a princip sa mušterijama im je, kažu, isti.

Pančevci srećne  ruke: Ovo je druga  sedmica u Pančevu

Pančevci srećne ruke: Ovo je druga sedmica u Pančevu


- Puno dobitnika imamo, a neki su nam mušterije i više od deset godina i redovno uplaćuju. Bitno je da dođete tamo gde vas lepo dočekaju, a mi, eto, tako privlačimo sreću - objašnjava Mitićka. I ovog puta su je zaista privukle.
A, Milan Mitić, jedan je od vernijih mušterija, koga smo juče zatekli na „licu mesta“, objašnjava da na ovom mestu loto uplaćuje od 1990. godine, da mu se još nije posrećilo, ali da on ne gubi nadu.

- Dva puta nedeljno uplaćujem loto, dobijao sam, ali kao što vidite, još nisam postao milioner. Ima vremena - kaže Mitić kroz šalu.

Može da kupi celu zgradu u centru Pančeva

Za novac, koji je osvojio srećni loto dobitnik, u centru Pančeva može da se kupi čak 2.200 kvadrata stambenog prostora u novogradnji, znači stambenu zgradu koja broji 40 stanova od oko 55 kvadrata. Toliko košta izgradnja većeg obdaništa za decu, ili ako voli četvorotočkaše, može sebi da priuštiti nekoliko automobila marke „jaguar“, „mercedes“, „bentli kontinental“ ili „ferari“, čije se cene mere stotinama hiljada evra. Od početka ove godine sedmica je „pala” i u Kučevu, a srećni dobitnik je 7. februara osvojio 2,3 miliona evra. Pančevo je na isti način i 2008. dobilo milionera, kada je loto dobitak sa famoznih sedam pogodaka iznosio 3 miliona evra.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 05.06.2014 09:39h

    kobajagi ga jure,a sve namesteno vec godinama!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP