Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

ALO! NAGRAĐUJE ČITAOCE ZA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!

Autor: Jelena Jokanović | 17.04.2014 - 14:54:00h | Komentara: 5

Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična.

Ljubav

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Ispričajte nam kako ste upoznali voljeno biće, opišite sudbonosni susret, kako, kada i gde je počela vaša ljubavna priča. Da li je to bila ljubav na prvi pogled ili vam je trebalo više? Šta ste sve bili spremni da učinite zbog ljubavi i koliko daleko ćete ići zbog nje. Ispričajte nam zašto je baš vaša ljubav vredna da se ispriča. Vaša ljubavna priča može imati srećan završetak ili ne, važno je da je uzrokovana onim poznatim leptirićima u stomaku i da je vama bitna. Raznežite nas svojom pričom, a mi ćemo vas nagraditi i vašu ljubavnu priču objaviti u našem listu.

Žiri redakcije „Alo!“ će odabrati priče i svake nedelje objavljivati po jednu. Objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu.

Ispričajte nam svoju ljubavnu priču. Akcija startuje danas i trajaće do daljeg.

Obavezni podaci
Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj ( JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 17.04.2014 16:14h

    A sta ako neko zloupotrebi podatke,da nije malo previse za 2 hiljade dinara?

  • Драгомир Vreme: 17.04.2014 17:22h

    Не треба да мозгате куј ће да освоји две хиљадарке?Ево вам најлепше љубавне приче!Овако је било ... Драгомире,чекам те у Рајков забран!Твоја Радојка.

  • nedjo Vreme: 18.04.2014 02:21h

    fantasticna ideja

  • Драгомир Vreme: 18.04.2014 07:16h

    Молим редакцију да ми ома додели две хиљаде евра као награду за најбољу написану ИСТИНИТУ љубавну причу?Ја сам мојој Радојки могао романе да пишем.Да јој скидам Месец са неба.Да јој поклањам сладоледе,бонбоне,чоколаде ...На њеноме радном месту сам јој се осмехнуо а реч несам проговорио!Повуче ме за рукав и већ сам написао шта ми је шапнула!А код нас на селу СВАКО ЗНА ДИ ЈЕ РАЈКОВ ЗАБРАН!Ете,газимо четврту деценију брака,бато!Не могу да се нахвалим колико се волимо.Чудо божије!

  • bojana Vreme: 23.04.2014 16:57h

    ako objavite šaljem podatke jer je to ipak poverljivo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP