Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

MILOŠ GARAŠEVIĆ (23) IZ SELA LUKOVICA DOKAZAO SE KAO BABICA

Porodio suprugu u automobilu!

Autor: Miša Nikolić | 09.03.2014 - 08:02:00h | Komentara: 6

Miloš Garašević (23) iz svilajnačkog sela Lukovica nije glumac, ali je silom prilika morao da odigra svoju životnu ulogu - bio je babica na porođaju svoje supruge, koja se porodila u automobilu, na putu ka porodilištu!

Miloš Garašević

Miloš Garašević

Prema Miloševim rečima, supruga je dobila bolove i oni su, kao već iskusni roditelji jer već imaju dečaka starog godinu dana, spremili torbu i krenuli put jagodinskog porodilišta.


- Krenuli smo u Jagodinu, međutim, i supruga i ja smo po učestalim kontrakcijama znali da beba neće čekati da stignemo u bolnicu. Pozvao sam tasta Mališu da nas stigne svojim „audijem“ jer ćemo u jačem automobilu brže stići do porodilišta - priseća se Miloš, još ne verujući da je porodio svoju suprugu.

- Već na pola puta vodenjak je pukao i znali smo da beba može svakog trenutka da se pojavi. Prebacio sam se na zadnje sedište kod supruge kada je porođaj već počeo. Nisam ni svestan šta i kako se dešavalo, ali jednog trenutka se moja ćerka pojavila u mojim rukama. U isto vreme sam bio i uplašen i srećan jer tako nešto predivno nikada nisam doživeo. Beba je odmah zaplakala, ja sam je uvio u svoju jaknu i sa nepresečenom pupčanom vrpcom smo stigli do Jagodne - priča uz osmeh Miloš.

Dobili ćerku Anastasiju: Miloš i Dijana

Dobili ćerku Anastasiju: Miloš i Dijana

- Medicinski radnici su odmah izašli, presekli su pupčanu vrpcu i uneli bebu u porodilište. Kasnije su mi čestitali i rekli da je sve u najboljem redu i da se i beba i supruga osećaju dobro - kaže ponosni otac.


Miloš i Dijana su na ovaj neobičan, ali potpuno prirodan način, dobili devojčicu Anastasiju, koja je u odličnom stanju.

- Želeo bih da se zahvalim zaposlenima u porodilištu u Jagodini koji su veoma brzo izašli, preuzeli bebu i odmah uradili sve preglede kako bi ustanovili da li je sa bebom sve u redu, pošto se nije rodila u bolnici, već u automobilu svog dede - kaže Danijel.
Poslednji komentari
  • anna Vreme: 09.03.2014 13:36h

    Prelepo, neka im je sve sa srecom i u zdravlje :)

  • smiljka Vreme: 09.03.2014 14:36h

    Bravo, majstore! Moj bi muz pao u nesvest! :)

  • Boban Vreme: 09.03.2014 16:31h

    Znaci Bidza je bio u pravu kada je insistirao da otvori porodiliste... Napravio covek zgradu, kupljena oprema ali zuti nisu hteli da daju dozvolu zato sto je to Bidza napravio...

  • steva Vreme: 10.03.2014 13:22h

    Bravo Mishko! :D

  • Драгомир Vreme: 10.03.2014 15:49h

    Да му га дам по савету!Када је моја Радојка требало да се породи била се спремна три аутомобила!Наша два и од комшије.Један је морао да буде увек присутан.И баш се десило да сам ја био слободан и моја Радојка изда наредбу за покрет!Бато,ја сам већ био начитан шта да радим ако дође до порођаја.Сигурно се не бих онесвестио јер сам већ пре тога учествовао у спасавању живота са успехом.Довезем ја Радојку у породилиште где је већ радила од недавно моја свастика!БИЛА ЈЕ ЧУВАР ДЕТЕТА ДА ГА НЕКО НЕ УКРАДЕ!Разумете шта сам написао?Наравно да разумете.Сада је то један од најбољих момака Србије и два села више!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP